crazy blog

crazy týdeník

Naz:Dar!! 

Opravdu se omlouváme že minulý týden crazy týdeník nevyšel. Každopádně vítejte u 4. dílu crazy týdeníku. Na co se dnes mžete těšit: Informace o změnách na našem blogu,písnička a vtipy. Doufáme že si to užijete!!


ZMĚNY NA NAŠEM BLOGU: Takže první změna,které jste si mohly všimnout nahoře je pozdrav. Do teď jsme vás nijak speciálně nezdravily,ale teď na začátku a na konci článků uvidíte Naz:Dar!!

Další změna není ani moc změna,spíš informace. Rozhodly jsme se,že po ukončení povídky můj (ne)obyčejný příběh napíšeme povídku(opět na pokračování) posmrtný život..........(někoho) Bude to o holce,která v prvním díle nešťastně umře. Bude to cca 10 dílů o tom,jaký bude její posmrtný život. Tady můžete vytvořit tu hlavní postavu.Tady to je: 

Bude se jmenovat:

A) Linda

B) Nella

C) Aila


Bude jí:

A) 11 let

B) 12 let

C) 13 let


Bude bydlet v:

A) USA

B) Česku

C) Francii

Odpovědi pište do komentářů.

A je tu písnička. Opět od Charli XCX. Jmenuje famous. Moc se nám líbí. Je celkem chytlavá.



A jsou tu vtipy, tentokrát o dětech.

,,Maminko,kdy jsem se narodil?" ptá se chlapeček maminky.,,V noci." odpoví mu maminka.,,Je,doufám že jsem tě nevzbudil." řekne starostlivě chlapeček.

Přijde paní učitelka do třídy a říká:,,Děti,bude tu pan ředitel,tak když ne něco zeptá, všichni se hlašte že to víte."  Pan ředitel přijde a ptá se:,,Kdo rozbil okno ve sborovně??" Všichni se přihlásí.


Tak to je bohužel konec,budeme rády za každý plus. Tak Naz:Dar!!


Komentáře

zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.