CRAZY B.L.O.G

Top 5 pohádek, které jsem sledovala jako malá

Ahojky!

Po sto padesáti pěti letech tu máme novej článek! WOW! Důvod je ten, že nemám žádné nápady... Nic.. Fuč! Proto jsem si vypůjčila nápad Celestii. Odkaz na její blog je zde!

Užijte si :3!


1) Mašinka Tomáš

Asi všichni známe... Prostě Mašinka Tomáš XD. Doslova jsem na něm ujížděla... Uměla jsem tu písničku, měla jsem ho na dvd a měla jsem i jeho knížky... A to všechny... Měla jsem ho i za mašinku s kolejemi...

                                                       


2) Človíček

Tahle pohádka ( nebo spíše Večerníček ) se jmenuje " Človíček ". Nevím, jestli to znáte, ale mě se to hrozně líbilo... Je to prostě o takovém pravěkém člověku, který objevuje svět.


3) Mickey Mouse

Také si myslím, že tuto pohádku všichni známe. Klasická myš, která křičí " Miška, muška, Mickey Mouse! ". Problém je ten, že si tu pohádku pouštěla ségra pořád dokola, a já jsem jí začla nenávidět....

                                                      


4) Simpsonovi

Taaaaaaakkkkkk.... xD Máme tu klasickou žlutou rodinku, kterou zná skoro každý... Musím uznat, že se na Simpsonovi koukám i teď, ale i jako malá jsem se na něj koukala XDDDD.


5) Pohádky o mašinkách

Tohle je taková méně známá pohádka... Je to podle mě podobné Panu Krbci... Ale jako malé se mi to hodně líbilo... Bylo sice málo dílů, ale i tak se mi moc líbili :)

                                          


A teď už jen dát PUBLIKOVAT.

                                                                                                                               Karamela10



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.