CRAZY B.L.O.G

Strašidelný koňský příhěh

Ahojky!

Předem vás chci upozornit že píši strašidelný příběh poprvé, takže se prosím nedivte když to nebude strašidelné.

Užijte si :3!


Na jedné louce..

  Hm.. co budu dělat? Pomyslela si Sanny. Najednou uviděla jiného koně. " Ahoj! Co tu děláš? " " Jen se jdu napást," odpověděla neznámá. " Posluš si. " " Děkuji". " A kdo jsi?" " Nightfire " " Těší mě, Sanny ".


  " Nevíš kde je tu voda?" zeptala se po chvíli Fire. " Pojeď za mnou ". Najednou Sanny něco slyšela: " Hlavně ať se neproměním..." " Fire? Ty si něco říkala? " " Ne," Fire to řekla tak nejistě, že si Sanny myslela své.


 Celý den projezdily až se začalo stmívat: " Musím " řekla najednou Fire. " Mohu jít s tebou? " " Radši ne.." "Dobrá." Sanny jí začala podezírat a tak se večer vplížila k jejímu pelechu. " ÁÁÁÁÁ " zakřičela najednou Sanny. Místo černé hřívy a ocasu měla Fire rudě červené žíně. Nejhoší bylo, že teď měla oči jako ďábel.

                            

 

  Ráno byla Sanny nejistá. " Ahoj! " pozdravila vesele Fire. " A.. a.. ahoj " vykoktala.  " Neprojedeme se? Musím ti něco ukázat." 

 

  Jakmile dojeli k řece Fire se ještě ujistila: " Neutečeš ode mě? " " Ne, " Odpověděla rázně San. Najednou se z Fire stalo to monstrum co Sanny viděla. " Ty...ty ty jsi magic horse? " " Ano . Ty se mě bojíš? " " Ne! " To co Sanny řekla ale nebyla tak docela pravda. Nebyla vyděšená, ale měla divný pocit. " Dc po mě jde. Tady Dark core. Temná strana," Pronesla vyděšeně Fire. 


 Další den potkali nějakého dalšího koně... " Ahoj? " zeptala se nejistě klisnička, která právě přišla. " Ahoj. Jak se jmenuješ? " zeptala se Sann zvědavě. " Blueberry ".  " Aha. Já jsem Sanny ( Sangirl ) a tohle je Nightfire. "  " Těší mě, " pronesla Berry. " Nás více, " oplatila to Fire. " Putuji už 3 roky a hledám přátele. Rodinu jsem stratila a přátele.... o těch není mluva. Jsem magic horse. " " Taky nemáš rodinu? " zeptala se Fire. " Moje máma zemřela při porodu a táta zešílel a neměl mě rád. "  " Moji mámu drží Dc a táta někam šel a už se nevrátil.. " přidala se do rozhovoru Sanny. 

  

  U vody Berry zářila fialovou barvou. " Ty jsi fialová? " zeptala se překvapeně Fire. " Bohužel.... " " Vždyť je krásná," podotkla Sanny. " Hm... říkali mi Barbie horse! " " Ty nejsi Barbie! " " Děkuji ". " Mně říkal Ďáblice " podotkla Fire. " Lepší než Barbie.. " " Říkal mi tak jenou Dark..  " Kdo je Dark? " zeptali se Sann a Berry zároveň. " Můj ochránce... řekněme..." 

                              


  Najednou se s Fire něco začalo dít. " To jsou Dc lodě! " Rozkřikla se Sanny, " Sají vám magickou moc! Musíme s tím něco udělat... ". Najednou se začala spínat i Berry. " POMOC! " Rozkřikla se Sanny. Najednou se Fire rozběhla k Dc lodím. " Co děláš? " rozkřikla se San. Najednou se Fire vypařila. " Kde je ?! " zeptala se Berry. Každá z klisen se rozběhla jinak. San se k Fire dostala. " Darku... Já tě najdu! " šeptala. " Kde je Berry? " zeptala se Fire najednou. " Jestli šla tam, " kobylky se tedy rozešli k Dc. 


Nemohli jí najít... zmizela. Fire  nemohla nejít Darka a spáchala sebevraždu. San nezemřela, ale zešílela.



Jen chci podotknout že jsem to s kámoškama hrála ve hře star stable online a bylo to strašidelnější.

A teď už jen dát PUBLIKOVAT.

                                                                                                                                    Karamela10








Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.