CRAZY B.L.O.G

Jak se vypořádat s hatery

Ahojky!

Myslím, že každý kdo píše blog nebo točí videa se někdy setkal s hatery. A proto mám dnes pro vás tento článek c:

Užijte si :3!


1) Ignorovat je

Jako první bod je prostě je ignorovat. Vím, že je to občas těžký a vy se toho dotyčnýho snažíte nějak stěrnout, ale nemusí se vám do povést a bude to prostě těžký. Vím, že to zamrzí když vám někdo napíše něco hnusnýho, ale prostě to ignorujte a zapomeňte na to.



2) Napsat jim svůj názor

Tohle dělám já. Oni vám napíšou komentář typu: "Nauč se gramatiku" a já jim řeknu vlastní názor nebo jak je to z mého pohledu. Já na tento komentář odpovídám většinou takto: " Čeština není zrovna moje silná stránka" Nom... Každému de něco jinýho.


3) Vysvětlit jak to je

Tenhle bod je hodně podobnej jako ten druhý. Prostě tomu co píše komentář vysvětíte jak se věci mají. Vysvětlíte mu to jednou. Pokud to na poprvý nepochopí a stále vám budou psát hnusný komentáře, vykašlete se na ně ;)


 

 4) Do příště se zlepšit

 Tohle je asi úplně nejúčinější. Prostě ty chyby do příště zlepšit. Když máte v článku pravopisný chyby, snažit se je nedělat. Když je článek okopírovan, být kreativnější. Když to zlepšíte, mělo by být vše v poho. Když vám ale bude dál psát hnusný komentáře, něco proti vám má a není to článkem.

 

 5) To určitě nedělejte!!!!

 Tohohle budu by jste se měli vyvarovat. Prostě a jednoduše nezačněte se hádat! Jakmile se začnete hádat, bude to horší a horší. Později to může dojít tak daleko, že vás ten druhý hodně urazí a vy budete mít výčitky svědomí.

                                                                      

6) Jen připomínka

Musíte chápat, že to co vám napíšou je jen JEJICH názor. A každý má právo nna to, aby napsal svůj nazor ;)

 

 A teď už jen dát PUBLIKOVAT.

                                                                                                                                 Karamela10

Komentáře

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Ehm... Gramatiku máš v pohodě, jako většina rodilých mluvčích, nicméně pár chybek jsem tam našla - nejdůležitější z nich je "by jste". Tento patvar v češtině neexistuje, jen "byste". smajl
Jinak celkem hezky napsaný článek, pěkná úprava. Jen mi přijde, že považuješ za hate komentáře i naprosto normální komentáře jako právě komentáře o pravopisu a nebo komentáře proti okopírovaných článcích.

Clawdeen77To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.