CRAZY B.L.O.G

Druhy lidí co komentují

Ahojky!

Asi si pamatujete na sérii Druhy blogerek, která byla celkem oblíbená. Problém je, že už mě nenapadá žádný jiný tip blogerek. A tak tu mám lidi, kteří naopak komentují. 

Užijte si :3!


1) Milí

Tyhle by měl znát skoro každý kdo píše. Tyhle lidi vám prostě říkají, že se vám článek povedl a tak dále. Je to hezké a vždy mě to baví číst. 


2) Hate

No... samozřejmě tu nejsou jen hodní a milí lidi, co vám vše pochválí. Myslím, že s těmito nemám nějaké nedopatření, ale samozřejmě znám takovéhle lidi tipu: Nejde ti gramatika.... a stop! Už vidím ty komenty tipu: Ale když někdo neumí gramatiku tak se to nedá číst, ale články nepíšou jen 10 - 14 letý dívky/ kluci, ale baví to i menší lidi.


3) Vlastní názor

Jsou tu lidi, kteří mají na všechno vlastní názor. Pod každý blog píšou něco jiného. Někdy píšou hezký a někdy zase hnusný. Je ale fakt že se musí ocenit že pořád nepíšou to stejný, ale vymyslí něco originálního.


4) Otravové

No... V komentech jsou i lidi pořád píšou. Nechceš být kámoška? Budeme kamarádky? Můj případ to není, já budu mít ve fr klidně všechny... Ale některý lidi to štve. Potom to i leze na nervy, když vám po 150 řeknou: NE!


A teď už jen dát PUBLIKOVAT.

                                                                                                                                            Karamela10




Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.