COOL GIRL´S BLOG

Plusy a mínusy 2-škola

Pro šprty poklad, pro žáky a učitele noční můra. Nutno ale říct, že musíme dát šprtům zapravdu a Marii Terezii být trochu vděční. 


PLUSY

-tak přece prázdniny ne? I když-dá se to zařadit do školy? Hmmmm... (napište do komentářů, jestli to za školu pokládáte, nebo ne, dost by mě to zajímalo a já se nemohu rozhodnout, protože někdo řekne, základní vzdělání trvá devět let, počítá do toho i prázdniny... Nevím. )

-výlety

-myslím, že bez školy bychom neměli tolik přátel a někteří by TŘEBA (třeba) nepotkali svojí BFF, nebo svého budoucího kluka, nebo dokonce manžela!

-musím říct, že mě projekty do ajíny baví, ale TO JAK KOHO 

-tak přece-to učení nám taky k něčemu je ne?

-atd.


MÍNUSY

-to stávání! To je šílené! 

-depky z testů a zkoušení

-někteří ze třídy (školy) se fakt nedají vydržet!!!!

-děsná nůůůůůůůůůůůůůůůůůda

-řvaní učitelek/učitelů, ale třeba to někdo ignoruje

-no, obědy, no, ale... To záleží na škole. (rýmuje se to)

-atd.


A co vy? Schválně-napište mi do komentářů, další mínusy a plusy školy! Jo a-tahle rubrika mě faktycky baví psát! Mám už další nápady, tak jestli máte návrh na článek k téhle rubrice, určitě napište. Doufám, že jsem vám trošililinku zlepšila náladu plusy-I KDYŽ... No, každopádně...




Komentáře

Verča Kost.(Co navrhuješ???)

Super článek, hlavně se mi moooc líbilo, to rozloučení. ORIGINÁLNÍ. Jen bych to trošičku více rozepsala. Přeci jen se jedná o široké téma a to co jsi uvedla bylo trošku stručné. No, ale i tak se mi to celkem líbilo. Neber to jako hate. Pouze tipy smajl

Verča Kost.To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Valins(COOL GIRL HPD)

Verča Kost.: Neberu! Jsem moc ráda, že se ti líbilo! smajl Proč jsem to nerozepsala, se ptáš? 1. Už jsem faktycky nevěděla, co mám napsat, hrozně se mi to téma líbilo, že jsem se ani nerozmýšlela s obsahem 2. Musela jsem se nachystat do školy (další mínus, chystání věcí do školy)
P.S. Pokud seš Valerie, jmenuješ se úplně stějně jako já

ValinsTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.