Caroline's blog

Duchové...část 1.

Ahoj :)

Dnešní článek se bude týkat duchů. Můj názor, mé příhody apod.


Názor podle mě...

Já myslím, že duchové existují. Myslím, že když umřete, tak to nepřestane, vaše duše zůstává


Pár příhod...

1) Jely jsme s kámoškou teď někdy v srpnu na kole a na tajno jsme šly na chviku k ní domů. Obě si pamatujeme, že sme zavřely vrátka, flákly kolama a šly domů. Když jsme se vrátily na zahradu a chtěly jet pryč, vrátka byly zamčený. Obě si pamatujeme, že během 10 vteřin co jsme přijely, jsme šly domů, a kámošky vrátky jdou zamknout hodně špatně, zamykáte asi 10 vteřin...


2) Tohle se nestalo mně, ale právě té kámošce, když byla na táboře a já nemohla jet s ní

Začalo to tím, že 7.8. 2015 (jsme pověrčivý na sedmičku, a na trojku, bojíme se jí) mi v 18:42 přišla zpráva od operátora, že za mobilní data mi odečetly bla bla, i když sem si je nezapínala (ty data). A v ten samej den, domníváme se že přesně po třech hodinách, když si šla kámoška čistit zuby, viděly na chodníku bílou zkoprnělou kočku s červenýma očima. Potom viděly létající černou postavu, a někdy o půlnoci jim na okno někdo zaťukal, když otevřely, byla to černá ruka, a pak to odběhlo do kopřiv.Já to neviděla, ale říkala mi to moje nej kámoška, a dosvedcilo mi to ještě pár holek, co to taky viděly..


3) Přesně měsíc po tom, co jsme byly na hřbitově, zkoumaly tak datumy zemřelých a povídaly si různé strašidelné historky, a já v písku udělala omylem podivné tři drápy, které mi už nikdy nešly udělat, jsem si ve vodě (v ten den před měsícem se mi stalo ještě něco podobného s vodou) udělala o kámen na nártu přesně ty tři drápy,tekla mi krev a pořád tam mám malé jizvičky (stalo se mi to na konci srpna)


Doufám, že se vám můj článek líbil, pokud ano,můžete dát +, napsat komentář, nebo mě sledovat :)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.