Puzzle Freak
Hra - Puzzle Freak
Video se načítá
Pretty Princess Makeover
Hra - Pretty Princess Makeover
Video se načítá
 

Blogy!Super blogy!

Super den-slza

Tákže čauoky holky dneska se mi stal super mrga nenejnejnejnej zážitek a jsem z něj úplně vodvařená.


Začneme od začátku....

Blížíme se k místu kde je koncert už z dálky slyšíme jak se tam zpívá protože jsme museli vyjít z domu o patnáct minut později (což se nevyplatilo). Ježiši  kriste tak plno tu v životě nebylo nejde tu projít zkusíme se nějak dostat nahorů do 2 nebo 3 patra . I tam je narváno a bohužel se člověk skoro nevleze ani na ty místa kde nejsou skoro vidět (petr lexa a lukáš bundil) ale aspoň něco podíváme se pak moje kámoška to natáčí. Okamžitě jak řekli že budou autogramy tak jsme utíkali se co nejvíc protlačit ať se na nás dostane a ať se netlačíme . Naneštěstí se od nás jedna kámoška odtrhla a ta druhá ji šla hledat takže si budeme muset najít cestu k autogramu už jen dvě (já a moje kámoška Agi). To si ze mě dělají snad srandu ti ochrankáři už jsme se totiž radovali že jsme už u stolu a netrvalo to ani skoro pět minut (tam jsem za sebou zahlédla Vejiska72 tehdy jsem ještě nevěděla že je to ona)když nám řekli že se máme tlačit z druhé strany.  Obešli jsme celý dav a stouply si na druhou polovinu toho davu postupovalo to rychle až do té doby než nás od Slzy dělilo asi pět metrů. Ta řada postupuje snad rychlostí 10cm za hodinu nebo co vždyť jsme se skoro nepohli a dýchat se tam taky nedá každý člověk je tam narvaný a hodně lidí to už vzdalo ale řada nepostupuje.V rozhlase pořád řvou :„Posuňte se o dva kroky dozadu !"jenže oni neví že tím vyvolají ještě větší tlačenici a Agi se mě pořád ptá jestli to nevzdáme já však mám pro ni jen jedinou odpověď:„Ne!" Náhle si všimnu vždyť to jsou ty dvě kámošky co jsme ztratili a jsou za pultem kde se dávají podpisy ,snaží se tam dostat blbou stranou nemají šanci museli by umět létat. Juhů konečně záchrana myslela jsem že umřu horkem mezi těma lidma a dokonce nám dala prachy na plakát. Jojojojojojo už jsem u ochranky stojím a snažím se radostí neomdlít ale moc se mi to nedaří.

Ochranka mě pustila dovnitř řekla jsem nějaké ženské která byla spoluorganizátorka(super slovo že?) a Petr se mě zeptal jestli chci na každý podpis samozdřejmě že jsem chtěla (kdo by nechtěl)před tím jsem zaslechla jak mu zase nějaká holka říká hoggy a on ji opravil trochu se zlostí na Petr Lexa.

Podepsalise řekli mi mile čau a já z toho že je vidím na živo byla úplně vodvařená pak jsem s pocitem výtězství proplula obrovským davem a počkala na Agi na kterou Petr čuměl protože ona tak prostě řekla šest podpisů úplně v klidu Lukáš s Petrem si říkal jestli jí nepřeskočilo ale ona to jen brala těm dvoum kámoškám sobě a jedna z těch dvou kámošek ji poprosila jště o tři podpisy . Ty dvě kamky se tam ještě pořád zkoušely protlačit a já spatřila další kámošku která stála o dbě patra výš a povídalasi se mnou pantomimou z kterè mi řekla že tam taky stála ale vzdala to. Ty dvě kámošky tam stály ještě hodinu a pakto vzdali a Monča , Iveta a ta holka z kterou jsem si povídala pantomimou se vydali taky pro podpis Monči se dokonce podepsali na mobil a Ivetu i Petr políbil to jsem jim sice trochu záviděla ale na ně nepromluvil . Ještě se z toho pořád raduju bylo to super sice  ale slyšet pořád nadávat ty dospělé (furt jim něco vadilo) tak to už by je člověk nejrafěji nečím praštil ať sklapnou :-D :-D .



Tak to je vše doufám že se líbilo a čusák :-D 


Komentáře

mařenka10(hoggyjáci)

: ( HM........ já jela s tátou a ségrou TAKY JELA na konzert a přišli jsme o 2 hod. později
jooo...... je to tak protože napsaly blbej čas
takže nic...


jo a na nový rok byl taky jejich konzert a tam jsme přišli normal ale......minuta ubjehla a ... KONZERT KONČÍ!!!!!smajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl

mařenka10To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.