Pets Real Haircuts
Hra - Pets Real Haircuts
Video se načítá
 

Blogy!Super blogy!

Povídka-

Takže dneska je tu další díl a samozdřejmě čauoky holky.


Nové postavy:

Učitelka-Fione Français(čti Fijon Frasé) 




Vlk nejdřív napadl Elleau která se z toho chudák zhroutila měla celé nohy od krve ale naštěstí to nebylo zas tak strašné. Avifine rychle vzala Elleau do náručí a utekla s ní z města vlk je ale následoval .

Ennderfect je od dalšího města (velkého asi jako Praha) osm kiláků to město se jmenuje Very Small Smiley.Avifin už něměla síly skoro se plazila po zemi když se však podívala na Elleau tak zase zkusila běžet.„Jé konečně město !Je velké, obrovské,krásné a doufám že mi tu někdo pomůže." Sotva vběhla do města málem ji srazilo auto ,rychle šla na okraj silnic ale pak se zhroutila. Probudika se v neznámém místě u nich něco jako nemocnici neměly. Hned jak se probudila ptala se doktora kde je Ellea.„Nebojte se je v pořádku !"odpověděl doktor. Avifine si ale až teď uvědomila že ta jejich povídka zůstala v parku. Naštěstí ji našla jejich úča a poznala rukopis. Najednou si všimla že to ty dvě podepsali krví . „Ááááá pomóct holky kde jste? Avifine ? Elleao? "

Ty dvě za dva dny z nemocnice pustily ,brzy se vydaly do své nové školy. Jejich život se pak zhroutil a měly ho docela divoký . Ta povídka kterou napsaly byla kouzelnánějak zjistily jak kouzlit ale tu moc hned ztratily ale v rodině té učitelky se ten papír předával z generace na generaci ....

Pokračování příště......



Takže těšte se na dlaší díl a pp.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.