Blogy!Super blogy!

Parodie-Jak nesbalit kluka(sbalit)

Takže dneska jsem si pro vás připravila menší prodii na normální jak sbalit kluka.


Hodně holek si myslí že jsou tak neodolatelné že jim prostě kluci neodolají nene tak to není stačí pár věcí a už to jde jak po másle kluk vás začne nenávidět a je to .


1.Snaž se oblíkat jako naprostý blázen :-D 

Cheš aby tě nesbalil oblíkej se jako naprostý blb a jestli se mu to bude líbit tak řekni že je to oblečení z nejlepšího obchodu zeptá se z jakého a odpovíš :„Z jakého asi no přece z popelnice."To ho zarazí a ty odpluješ dál .[Tuto možnost nepoužívej na blbě vidící nebo úplně slepé kluky].


2.Vnucuj se mu !

Tato možnost platí na všechny ne jen na kluky ale kluky to začne štvát holky taky ale ty prostě vypadnou (holky jsou lepší ).Stačí když s ním sedíš pořád do něj něco hustit nebo pořád se ho na něco ptám prostě být mu pořád za zadkem a nenechat se tím  ,že mu lezeš už na nervy ,nijak naštvat nebo odradit naopak musíš ještě ztvrdit a to kluka dožene k tomuhle :„Ježiši nech už toho ty jedna blbko měl jsem tě rád ale tohle mě vytočilo!"Většinou jenom k tomu ‚nech už toho!' ale takhle to taky může říct a ty se sklidníš jakože se tě dotkl a jakože v pláči vypadneš nebo prostě jenom vypadneš.[Neplatí na všechny ale nevýhoda je že si pak celá třída myslí že ho miluješ].


3.Začni se uprostřed debaty rýpat v nose

Fakt krajní situace je to totiž nechutné a hodně holek se tomu protiví ale i kluků jsi fakt zoufalá tohle zabere určitě kluk ti řekne že jsi nechutná  a pak už to je na tobě.


4.Neusmívej se

Vždycky když se na tebe podívá podívej se jinam anebo se na něj zamrač jako by provedl životní největší chybu.


5.Nebav se s ním 

Vůbec si ho nevšímej bav se s někým jiným a když bude chtít třeba s tebou začít chodit tak řekni že už s někým chodíš a tečka.


6.Hlavně ho nezačni balit!

Když ho jenom trochu nechtě začneš balit už je zle už si myslí že se ti líbí a je zle tohle když se stane tak si musíš vymyslet nějakou dobrou výmluvu třeba že máš výpadky v hlavě nebo že ses koukala na nejhezčího kluka ze školy a řekla jsi že je krásnej ten kluk né on.


To je asi vše pěknou noc a ať vás nesežere příšera.



 

Komentáře

Karen 3

lucy39: JE MIT O LÍTO,ALE MUSÍM S TEBOU SOUHLASIT. Poslední dobou se trochu zhoršuje,mě bavily ty články jako třeba 10 nejhorších poznámek atd.smajl

Karen 3To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.