Blogy!Super blogy!

Co si o vás myslím #1

Dneska tu pro vás mám :

Co si o vás myslím#1(jak překvapivé:D )

Bára 111

Bára je fajn je hodná , milá ale dokáže i říct svůj názor a to se mi líbí že i když je třeba ta holka blbá a všichni si myslí že je fajn tak ona se snaží prosadit svůj názor. ;-) :-D 

Perla02

Je milá (ale moc ji neznám doufám že poznám) zdá se mi docela celkově fajn (to docela neber jako urážku perlo02 ber to tak že tě moc neznám) 

Ravenclaw

Má většinou stejný názor jako já někdy mě vadí že každému vyká ale každému se na ostatních něco nelíbí takže mi to vlastně skoro vůbec nevadí .Je hoodně aktivní ( teda zdá se mi) a toť vše o ní .

Directiorenka26

Je známá po celém hpd.cz ale já ji neznám zas až tak tolik vím že dokáže pobavit a že je to velmi fajn holka ale nevím jaká je ve škole atd.

Owl31

Promiň ale tebe znám asi jen ze tří komentů ale v nich jsi byla dobrá.

Anka B.

Je holka se kterou je sranda rozebírá různé kraviny ale je to srandovní je trochu retard ale já jsem za to ráda( nejsem škodolibá jen tím chci říct že je s ní větší sranda) nechci ale říct že není hodná nebo něco takového ale když se řekne Anka B. první co mě napadne je sranda.

Nakonec tu je jen tak pro srovnání:

ChloéMellany 

Vydává se za ostatní píše že jsme blbé a ani mě třeba nezná ,píše pravopisné chyby a potom všem nadává že tam udělaly chybu ale ona třeba napiše myluju a ne miluju a potom říká že je jí dvanáct .

A chová se ke všem hnusně.


Komentáře

Karen 3

Dagmar11111: no,já myslím že lucy39 je celkem známá,dost často narážím na její komentáře,a když ještě psala na blog,tak byl celkem dobrejsmajl
jinak super článek,jsem ráda že už můžu dávat plusysmajl

Karen 3To se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.