blogy a blogy

Sofie a Eva (1.díl) focení

Byl krásný , letní a slunečný den. Sofie vstala a začala budit Evu: ,,Evo vstávej"! ,,Proč je snad škola"? ,,Ano a budeme se fotit"! Zařvala Sofie Evě do ucha a začala dělat bordel ve skříni.,, To ne , to taky ne , to vůbec , a hele tady jsou krásné šaty"!Řekla Sofie. Eva vstala . Najedla se , osprchovala se , vyčistila si zuby a pak se oblékla.To Sofie měla hotové už brzy ráno. Sofie byla tak natěšená a Evě to bylo vcelku jedno.Eva si vzala : bílé tričko , černé kalhoty , černé tenisky a černou koženou mikinu. To Sofie měla na sobě : červené šaty a červené střevíčky. O makeup se Sofie zajímala více než Eva a nacpala si na obličej : červené oční stíny , červenou rtěnku , řasenku , černé oční linky a lehhkou růžovou tvářenku . Eva se s tím moc nepárala. Jenom si zvírazněla řasy řasenkou a zvírazněla pusu fialovou rtěnkou. Pak šli do školy. ,, Ahoj El,Clare,Kubo a Verčo.Čus Evo"!Řekli všichni najednou. To Sofie pozdravila : Izabelu,Elizabet,Marka , Šárku a Vojtu. Až přijel pan fotograf , Sofie se fotila s kamarádama a jednu fotku měla s Evou. Eva se fotila se svými kamarády a tvářili se tam drsňácky ale i se Sofií.Až zkončilo focení tak šli domů a máma Katka se ptala jak bylo. Obě dvě odpověděli , že výborně!

               

                                KONEC PRVNÍHO DÍLU!

Do komentářů pls napište jaká holka vám byla sympatičtější jestli Sofie nebo Eva a napište třeba o čem by měl být další díl.
                                       

Komentáře

pingvik(Retardi vždy a všude)

hmmmm........myslím že obě ale asi více Eva taková pohodová holka které
se líbí být sama sebou (tak jsem si to vyložila já) a zase Sofie musí mít všechno pěkně uspořádané a tak no a další díl by mohl být o tom že se Sofie někde ztratila a Eva si uvědomila jak ji na ni záleží a potom třeba zjistí že Sofii ukradl nějaký šílenecsmajl

pingvikTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.