blogy a blogy

☀Tag 5 mých oblíbených pohádek z dětství☀

Ahojte u dalšího článku a dnes to je  Tag 5 mých oblíbených pohádek z dětství ☀. Do tohoto tagu mě zatagovala Ta nejdrsnější rockerka .

Jako malá jsem se koukala na stanice: Baby Tv, Jim Jam, Minimax, Animáček (barrandov) a Nickelodeon


1. Rubbadubbers

Na Rubbadubbers jsem se koukala jako hodně malá. Dávalo to na Jim Jamu.

Hlavní hrdinové (viz na obrázek) bydlí v koupelně a vždycky si představí nějakou situaci v které si užívají mnoho dobrodružství. Jako malá jsem měla nejradši tu velrybu a tu hvězdici. Myslím, že epizody česky na internetu asi nenajdete.Je to docela super zábava ( když tomu rozumíte ale nemusíte ). Tuším, že to tam už nedává :( .


2. Charlie and the numbers


Charlie & the numbers. No jo, klasika na Baby tv. Už Baby tv na televizi nemáme. Je to kanál, kde se mluví anglicky a je to pro menší.

Na YT to najdete a doporučuju. Můžete si tím procvičit angličtinu. Je to o Charliem, který objevuje svět od 1 do 10. V každé epizodě jsou nová a nová ,, dobrodružství". Jako malá jsem měla ráda 2 a 7 . Pro Angličany to mělo asi sloužit k učení se počítat. Trvá to chvilku, tak 6 - 10 minut. Snad to tam ještě dává :) .


3. Winx


Winx znají snad i ty mladší generace. Koukala jsem se na to na Animáčku a pak na Nickelodeonu.

Moc mě to bavilo a občas se kouknu na chvíli na jeden díl :D. Měla jsem ráda nejvíc Bloom, pak Floru a potom Stellu. Jako malé jsme si na ně hrály. Winx snad zná každá holka a taky byla jedna oběť a to byl jeden kluk, který hrál padouchy :D. Na Animáčku už je nedávají a na Nickelodeonu je ještě dávají :).


4. Super zvířátka


Super zvířátka dávala na Nickelodeonu, ale dávala i na Nick Jr.

Je to o 3 kamarádech, kteří pomáhají zachraňovat svět. Prožívají mnoho dobrodružství. Zkoukla jsem 1 díl zachraňte tučňáka a je to docela sranda :D. Jako malá jsem měla ráda Morčátko Linny. Na stránkách Nickelodeonu můžete najít nějaké díly. Myslím, že je tam už nedávají :( .


5. V jako Victoria


V jako Victoria dávalo na Nickelodeonu.

Je to o partě kamarádů jak prožívají chvíle svého života v Umělecké škole. Jako malá jsem měla ráda Cat ( Ariana Grande ). A taky jsme si na to hráli. Myslím že to není dlouho co to už nedávají. Docela mě to bavilo. Klidně bych se na to koukala i teď. Na Nickelodeonu to (myslím) že už nedávají :( .



Nominace :


Bellavilla



Locika11



Listranda




To je už konec našeho tagu. Doufám, že se vám článek líbil.

Tak u dalšího článku a čau :3.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.