blogy a blogy

3 Hry, které jsem hrála jako malá #1

Ahoj já jsem Sophia Cookie a dnes to bude článek s názvem  Hry, které jsem hrála jako malá #1 .

A ještě bych vám chtěla poděkovat za 250. místo v spisovateli v síni slávy.


Tak pojďme se juknout a určitě si je zkuste zahrát.


1.World of Winx

Tady je ta hra


*Ta hra je zajímavá. Zahrála jsem si jí a bavila mě. Dokonce jí mám už hotovou. No škoda, že je tak krátká. A dokonce si tam můžete vybrat jednu z Winx a to se vyplatí. I přeměny nebo jak se tomu říká. UUUU. Zní to dětinsky ale není ( aspoň pro mě ).

Takže ta hra je pro mě zábavná .


2.Girl House Discovery manual

Tady je ta hra


* Ne, nejsem Vietnamka, Číňanka, Japonka atd. Zahrála jsem si to a bavilo mě to do té doby než jsem to všechno prošla. Ale můžete si ,,hrát! na den. Nebo vymýšlet něco jiného. Ale jako malá jsem to hodně ráda hrála, ale vždycky jsem zapomněla název a byla jsem smutná. A pak jsem to hledala a našla jsem to.Pusťte si to u zrcadla to je cute ale zároveň vtipné.

Takže ta hra je docela zábavná až na to, že to nemá ani moc nějaký děj.


3.Magical Broom

Tady je ta hra


* Ta hra je pro ty ... holky co rády ...uklízejí na počítači? Asi jo.Je to bomba. NO...Teda aspoň mě to baví.K téhle hře nemůžu snad nic vytknout. Jako malá jsem to hodně dlouho hledala a našla jsem to snad jenom jednou a pak jsem to zapomněla.

Takže ta hra je pro mě zábava.


Tak to jsou všechny 3 hry. Doufám, že se vám článek líbil. Určitě zkuste ty hry a do komentářů mi napište jak vás baví a která vás nejvíc baví. Já se s vámi loučím a čau příště :3.


Komentáře

The Blueberry Cat

Tú dvojku som ako malá hrávala stále, bola to moja najoblúbenejšia hrasmajl a potom som zabudla ako sa volá takže som ju hľadala, ale nenašla. A teraz, po šiestich rokoch som ju konečne našlasmajl.

The Blueberry CatTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.