Blog šíleného jednorožce♥

Pět slov aneb začínáme

Ahoooj!!!

Táákže *prokřupe si prsty* dnes začnu 12ti dílnou sérii, která nese název 5 slov. Jde o to, že mi do komentů napíšete 5 slov, já vyberu nejvíc jednorožčí kombinaci(I am retard forever) a na tu vymyslím krátká příběh, který musí obsahovat tato slova. Ještě jsem to dokořenila bonusem: každý za svůj návrh napíše písmenko a já z nich složím jméno hlavní postavy krátkého příběhu. OK? OK! První kombinaci jsem si vymyslela sama...zatím beze jména.


slova: Anděl_poletucha_Televize_Upír_Lízátko


Venku lilo. Jako z konve. A já zase začala přemýšlet, jestli to vážně není tím, že andělé na nás konví lijou vodu. Zapla jsem televizi abych si zpravila náladu. Dávali zrovna jakejsi pořad o upírech. Pch, jak na to někdo může věřit? Blbosti...

Přemýšlela jsem, jak se asi teď mají chuďátka zvířátka bez domova? Pejsci, kočičky, slimáci... :,-( Najednou přiběhla moje sestra. ,, Jdeš si se mnou hrát na čajový dýchánek? Tak jdeeeš? Jdeeeš?" ,, Ne, teď mě nech bejt!!!" Rozbrečela se. Tak hrozně nahlas, že jsem ji nějak musela umlčet. Ale pít z miniaturních plastových hrnečku neviditelný čaj vážně nehodlám. Když ona ty očka kulila jak malinká, roztomilá poletucha. Vypla jsem teda televizi a šla do špajzlu. Měla jsem chuť na jablko. A vůbec, rovnou jsem tam vzala i něco ségře. Takový jahodový lízátko s obrázkem kytky. Díky bohu ji to umlčelo, a já si mahla znovu zapnout telku, tentokrát na "Vinařích".






Líbilo??? Pokud ano, zanechte prosím +, sledování a comm a možná už budu v síni slávy na 70! Jéééj! pa :-*


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.