Blog šíleného jednorožce♥

Denní rutina jednorožce-věnováno Vikči♥

Ahoooj!!!

Jak všichni dobře víte, jsem jednorožec. Ale co mnoho z vás neví, mám taky svoje milovaný jednorožčí dvojče. Společně spamujeme instagram hastagy: unicorntwins, jsme stejně retardovaný, obě začínáme na stejné písmeno (žeby znamení od pánbíčka?), obě jsme, nečekaně, jednorožci, obě milujeme zelenou barvištu ale problém je, že se vídáme jen ve čtvrtek. Aspoň si na insta píšem. No, tak bych vám chtěla ukázat, jak vypadá náš den. Bavte se!

!UPOZORNĚNÍ! NEVHODNÉ PRO LIDI, KTEŘÍ NEMAJÍ RÁDI JEDNOROŽCE! DĚKUJEME!


Každé ráno vstaneme v 9 hodin a usteleme si cukrovou vatu. Všímáme si, že u lidí se tomu říká peřina. Taky vám doporučuju spát na cukrové vatě. Je mněkounká. Problém je, že moje dvojče Vikča ji ze spaní jí. Vydrží jí tak na týden. Poté se vydáme do kuchyňského koutku. Celý náš dům je jedna místnost. Většina občanů hlavního města ,, Duhálie" se museli uskromnit poté, co jsme začali být cool. Stále více lidí se stěhuje do Unicornlandu a stávají se z nich polojednorožci. To je tak, když o sobě říkáte, že jste jednorožec jen proto, aby jste byli cool a populární. A takováhle falešná havěť nám zamořuje Duhálii :/ No, v kuchyňském koutku máme desítky pytlíčků plných třpytek. Stačí třpytky vysypat na talíř, dotknout se toho rohem a hned máte požadované jídlo. Já s Vikčou snídáme minidonuty.

 

Po výborné snídani si taky musíme dojít na záchod-nejsme přece stroje! Většina jednorožců pracuje s firmou: IceRainbow, která dělá duhové točené i kopečkové zmrzliny a dováží je na planetu zemi (kdyby jste se ptali, naše planeta se jmenuje Ěmez, protože fantyzie děvčátka právě ze Země nás stvořila, tak jsme nazvali naši planetu jako zrcadlový odraz názvu té její.



Poté příjde pracovní část. Já a Viky máme dvojí zaměstnání. Děláme kaskadéry do filmů různých jiných planet, protože jako jediná stvoření ve vesmíru a za ním jsme nesmrtelní. A ta druhá? Balíme bonbony, nanuky, karamelky a jiné pochutiny do igelitových obalů. Zrovna dnes máme nejdřív dělat kaskadéry do filmu: ,,Napadeni" na planetě Glubl. Ten název je pro vás lidi složitý, ale mi to v pohodě zvládáme. Máme jazyk jako pendrek-ohebný a snadno natahovatelný. Nasedneme tedy na vesmírnou loď 180 a ta nás odveze 50 světelných let daleko. Převlečeme se do kostýmu Glublů a např: Skočíme z útesu, zajede nás auto, prostřelí nás superpadouch, zabodne nás superhrdina, zmlátí nás zloděj ale zahrajeme si i pár akčních scén, kdy třeba běháme po vlaku nebo prožíváme přestřelku. Poté stačí rány potřít cukrovým roztokem se slzou skřítka a rána do pěti sekund zmizí. Režisér filmu nám dá 50 000 blintů na kopýtko a mi odjedeme opět lodí 180. Blinty jsou Glublovské peníze. Jakmile přijedeme do Unicornlandu, jdeme do města. Směna v balírně na bonbony nám začíná ve dvě odpoledne, máme teda ještě 3 hodiny. Zajdeme si do směnárny vyměnit blinty na ztanky-naše peníze-pak si zajdeme na oběd do restaurace. Já si dávám většinou něco slaného. Slané je v Duhálii něco jako v Česku sushi-exotické a netradiční. My si to ale s naším platem kaskadérek můžeme dovolit. Dnes sem měla pečené brambory se zeleninovou oblohou a vukča rýži s hráškem a kukuřicí. Mňam. Poté jsme si museli zajít do textilu pro novou cukrovou vatu pro Vikču. Poté už spěcháme na větrobus. To je něco jako pro vás, lidi, autobus, akorát se nepohybuje po zemi, nýbrž nad ní. Ten nás doveze až před balírnu. Tam si oskenujeme členské karty a jdeme do sálu nanuků. Jen ti nejšikovnější mohou pracovat v sálu nanuků, jelikož je tam velká zima, a i tak se nanuky pomalu roztékají. Jezdí před vámi na běžícím páse a u něj stojí 4 jednorožci: jeden kontroluje stav nanuku, druhý balí, třetí lepí obal a čtvrtý zabalený nakuk skládá do krabce vždy po čtvrt hodině přijde jeden jednorožec, vezme plnou krabici, zalepí ji izolepou a odnese ji k větronáklaďáku. Já dělám lepiče a Viky kontroluje stav nanuků. 

 

Po šestihodinové směně příjdeme do naší garzonky celé vyčerpané, rozčešeme si hřívu a ocas, dáme si sprchu a uklohníme si z třpytek večeři. Většinou nám dělám jednoduché fondue s ovocem. No. Fondue máme vždycky. Jednou z mléčné, jindy z hořké nebo bílé čokolády...občas ale, když dáme hodně peněz stranou, našetříme si na velké balení sýrových třpytek a malé balíčky slaného pečivového třpytu a udělám i sýrové. Ale to se tak často nestává. Já mám sladké radši než slané. A Viky mezitím udělá horkou čokoládu s marsmallows. Jummy! Pak si pustíme telku s jednorožčími zprávami. Většinou to bývá na způsob, že vsadili do vězení výrobce dortů za to, že velké dorty dělal z polystyrenu a jedlá udělal jen 3 nejvrchnější patra, protože věděl, že víc se toho nesní, nebo že zloději kradou vzácná zlatá lízátka s barvivem z pramenu vlasů bohyně Lynthy, které našli archeologové a takový kravinky. Pak se díváme na teorii velkého lesa. Je to zaplanetní seriál ze země víl a elfů. Poté, co dovečeříme si sundáme podkovy a jdeme si s Vikčou lehnout:-)

 

děkuji moc že jste si to přečetli a ještě jednou nastotisíckrát pozdravuju svoji sněhovou junikorní pusinku Vikulinku: Merci, za to že jsi♥♥♥

Pokud se vám to líbilo a chtěli by jste víc takovýchhle propracovanějších článků, zanechte +, koment a určitě mě sledujte, aby vám nějaký šílený junikorní článek neušel. pa:-*




Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.