Blog šíleného jednorožce♥

článek věnovaný božské marylin monroe

Ahoooj!!!

Jak všichni dobře ví, je rok 2016. A úžasné skvělé nenahraditelné božské Marylin Monroe by bylo přesně 90 let! Ach jo. Tak dlouho s námi ještě mohla být. Marylin, ani nevíš, jak moc tvé neskutečně úžasné herecké výkony světu chybí. Kéž by se dal vrátit čas a ty bys byla zase mezi námi.


Lidi, věřte mi. Mě se za chvíli rozbije počítač, jak já na něj brečím. To je neskutečný. Proč, proč jen musel někdo tak božský nedobrovolně odejít?! A proč už vůbec není mezi živými? Proč?! Proč je svět tak krutej?!


Příčinu smrti božské Marylin se zatím nepodařilo vypátrat. Ach, ten vrah(pokud to byl vrah) by si zasloužil zastřelit. Ne, ještě lépe: umučit! A já bych tak moc chtěla být ten, co by ho pomalu zamordoval. Marylin. Ach jo. Já se tady brzo skácím. Já ze sebe za chvilku vybrečím veškerou vodu.


Mladá, krásná, sexy blondýna. Stala se sexsymbolem pro celý svět. ó kolik lidí by chtělo být prezidentem, aby mu nádherná Marylin zazpívala k narozeninám:''''''''''''''''''''''''''(((((((((((((((((((((


Tento článek nebude nikoho bavit. Nebude. Protože zatím jediné co tu píšu je, jak mi Marylin schází. Proč jsem ji aspoň nezažila? Ach jo. Mě je to tak líto. Proč se s tím nedá nic udělat? Nemá nekdo náhodou DNA té úžasné a moc moc šikovné krásky, abychom ji mohly naklonovat? 


Jsem divná. Fakt že jsem. Nějak mě nepoznamenala smrt Elvise, Borna ani nikoho jiného slavného. zato Marylin, Ach, jak ta mi chybí. Ne, nemůžu uvěřit té nespravedlnosti, že někdo tak skvělý musel zemřít.



Dříve mladá, třicetiletá a moc nadaná krásná herečka, dnes již devadesátiletá a bohužel dávno zesnulá stařenka, která se i přes svou brzkou smrt zaryla hluboko hluboko do našich srdcí. Tak hluboko, že už není cesty zpět a kousek naší drahé Marylin tedy zůstává v každém z nás.

 


Jedna z nejkrásnějších hereček nás právě před 54 lety opustila. Odešla. Nikdo neví proč a nikdo neví jak. je to tak smutné. Tak smutné. Není možné nemyslet na tu strašnou událost. Je jasné, že nejméně ještě 30 let tu s námi mohla být. A to je na tom to nejsmutnější. To, jak umřela mladá. Plačme, my, milovníci lidské krásy, jelikož někdo tak krásný zvenčí i zevnitř už nikdy po tomto světě kráčet nebude.

  


Víme jen dvě věci: Marylin, krásná, nadaná, šikovná sexy herečka a zpěvačka nás navždy opustila.

a víme, že tento článek nebude nikoho zajímat. Ale to je mi jedno. Je to můj smutný názor na ještě smutnější záležitost:'(

  


Je snad možné to, co jsem si teď s hrůzou přečetla?! Je možné, že by si bohyně Monroe vzala život sama? Ne, tomu nechci věřit. Není to jistý fakt. Jen spekulace. Nebo že by ji zavraždili bratři Kennedyové? Po té, co chtěla zveřejnit své zážitky s nimi? Pokud ano, tak se divým. Jak mohli mít odvahu jen zlomit jediný blonďatý vlásek téhle krásce? Natož ji zabít?!

  


To je tak strašně moc protivné. Mě se z toho dělá zle. Že by na počítači nepřistály jen slzy, ale taky zvratky? Proč? Proč té hnusně smutné záležitosti pořád nemůžu uvěřit? Můj bože, Marylin, kdybys věděla, jak moc světu chybíš, vrátila by ses? Ano? Odpověz...prosím...



Existují jen dva typy lidí: Ti, co se slzami v očích vzpomínají na úžasné časy, kdy v malinkých, černobílých televizích sledovaly tu super nadanou bohyni Monroe, a ti, co si se slzami v očích říkají ,, Kéž bych ji zažil."  Bože, splň nám jedno jediné přání. Prosím. Jen jedno a pak tě necháme už navždy být. Vrať nám Marylin Monroe.

 


Je mi líto těch, co ji museli spatřit po smrti. Tak krásná, úžasná blondýna, vždy tak sexy a úžasně nalíčená, v těch nejdražších róbách, vždy ve vyzývavých pozicích s nenapodobitelným úsměvem a teď najednou k nepoznání:

  


Co k tomu na závěr jen říct? Můj dopis Marylin Monroe. Prosím vás, bělavý andělé, jež nadnáší sněhobílé lehké perutě, doneste tento dopis Marylin, na sametovém polštáři a řekněte jí za celý svět: ,, Chybíš jim..."

,, Drahá Marylin.

Svět tě potřebuje. Pokud kdy bylo něco nadprůměrně úžasného, nebyl to jen Michael Jackson.

Byla jsi to i ty. Věř mi. My lidé se smrti bojíme. Ale ty jsi smrt přežila, přestože jsi jí podlehla. Jelikož tvoje půvabné tělo se roztříštilo na miliardy kousků, a každý z nás má jeden ten kousek v srdci.

Chceme tě poskládat znovu dohromady, jenže se pořád nemůže lidstvo dohodnout, kdy a kde. A tak si jen

každý říká, když už leží na smrtelné posteli , Aspoň uvidím Marylin.' Zda sis život dobrovolně vzala a vzdala ses tak dalších nejméně třiceti let dalšího žití, nebo jestli jsi o život přišla nedobrovolně díky někomu jinému, to se nám za těch 54 let nepovedlo vykoumat. Ale jedno víme. Ty, ano právě ty, nejkrásnější a nejvíc sexy herečko v dějinách lidstva, ty zůstaneš nesmrtelná, dokud na tebe bude aspoň jeden člověk vzpomínat.

Milujeme tě. Všichni."


Komentáře

Snow CatVIP(Nightcore)

pěkný článek, já na celebrity sice moc nejsem (neznám skoro nikoho)... hah ten pocit když jsem si jí podle obrázků spletla s Madonou smajlsmajl

Snow CatTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Cleo 5842VIP

Je to stejné, jako s Michaelem J. Jacksonem. Prostě nás opustili moc brzo, ale proč? Ti nejlepší vždy umírají tak brzo...Pořád mě mrzí, že jsem nestihla ani jeden jediný z jeho koncertů...:(

Cleo 5842To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.