blog Pusheen Kočičky

DŮLEŽITÉ!POMOZ HPD VRÁTIT DO STARÝCH ČASŮ!

Ahoj holky,poslední dobou se to naHPD změnilo.Nejdřív komunikace,a posledně i problém s josefou.Pomozte!Chceme aby HPD bylo jako dřív a nebili tu hádky v komentech u některých hráček jako např.zlá čarodějnice,josefa,někdy Annie007 atd.Vezměte si příklad z Bellavilla.Ta má komentáře hřející u srdce.

POMOZTE!

POMOŽ VRÁTIT HPD.cz DO STARÝCH KOLEJÍCH! Už to nemůžu vydržet! Chci aby hpd.cz bylo stejné jako dříve, nebyli tu hádky, nikdo neodcházel a nikdo nikomu nedělal kyber šikanu! Už nás tu odešlo hodně, neměli by sme hpd zachránit? Jinak se tahle stránka naplní zlem a nenávistí! Souhlasíš? Zkopíruj si to na profil a pomož hpd než všichni odejdou!


díky!

http://sketchtoy.com/67803165

Komentáře

CaliopeiaVIP(Poradna pro holky)

BettyStar: To si nemyslím. Je to hodně naivní představa. Trollové tu budou vždy. A bohužel i hráčky, o nichž si málokdo myslí, že mají IQ větší než 50. Ono je to prostě baví, provokovat. A dokud budou mít odezvu, do té doby tu zůstanou. Ale nechci ti brát iluze.
Mě trollové a podobné bytosti nevadí, ty hádky mě baví xD

CaliopeiaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

BellavillaVIP(HPD časopis)

Moc děkuji BettyStar. Musím se Ti ale omluvit. Bohužel už ani u mě není vše v pořádku. Snažila jsem se, aby nemusela josefa odejít a odezvou mi byly komentáře ve smyslu, že žebrám o pluska, píšu SCHVÁLNĚ VŠEM že mají hezké blogy a omotávám si je kolem prstu. takže- už ani u mě nečekej pouze příznivé komentáře pod mými článkami. Co se týče mě samotné, pokusím se Vám stále psát pokud možno co nejpříznivější komentáře a dávat Vám pluska... Je mi líto, ale hodně holek v HPD účinkuje jistým jiným způsobem, o kterém pak píšete: Pomozte HPD se vrátit...smajl Takže Ti dávám like, a zároveň souhlasím s ostatnímismajl

BellavillaTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.