Blog_pouze_pro_holky!

Moje tipy na knížky

Ahoj všichni! Možná to ví jen pár vyvolených, ale strašně ráda čtu. Je to moje vášeň, můj koníček. Pro ty, kteří taky rádi čtou, mám pár tipů na knihy. Takže můžeme jít na to!

Série Dóóóst dobrá/ý.....- Karen McCombieová

Je to něco, s čím se ztotožní každá běžná dívka. Problémy s rodinou, kamarádkami a školou třináctiletou Alici Loveovou ničí. Série začíná knihou Dóóóst dobrá rodinka.


Jak zacvičit s rodiči - Jenny Smithová

Seznamte se s Katie Suttonovou. Katie se snaží ovládnout svou mamku, která je jako každá jiná. Spolu se sestrou Mandy a bratrem Jackem chtějí pro maminku to nejlepší. A tatínek? Ten s nimi není. Katienina a Mandina dobrotivost se však zvrtne v něco příšerného. O všem se dočtete v knize.


Girl Online + Girl Online na turné - Zoe Sugg

Penny Porterová ráda bloguje. Přišla o nejlepší kamarádku, která jí štvala. Letěla do New Yorku a potkala Noaha. Věci se hodně zkomplikují a Penny ztrácí smysl žít. Vše se však vyjasní. V dalším díle Penny s Noahem vyrazí na turné. Nějaká žárlivá fanynka Penny začne posílat dopisy. Jak to dopadne a ještě více najdete v knize.


Deset - Lauren Myracleová

Poznejte desetiletou Viki Perryovou. Její rok probíhá špatně. Je šikanována jistou ,,kamarádkou". Ještě že má kamarádky, které ji vždy podrží.


Deník malého poseroutky - Jeff Kinney

+Deník mimoňky - Rachel René Russelová

Myslím že tyhle dvě klasiky jistě znáte. Klasický deník.


A to nejlepší na konec:

Série Harry Potter - Joanne K. Rowlingová

Tohle jistě znáte. Harryho rodiče byli zabiti tím-jehož-jméno-nesmíme-vyslovit. Lily - Harryho maminka- se pro Harryho obětovala. Harry musel žít celých deset u své tety Petunie, strýce Vernona a bratrance Dudleyho. Poté dostane dopis a dostane se do Bradavic. O všem se dočtete v knihách. Sice na filmy nejsem, ale filmy vřele doporučuju.


Komentujte, lajkujte. Pište vaše tipy a názory. Děkuju,

                                                                             vaše   Teri :-)



Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.