Frizzle Fraz 4
Hra - Frizzle Fraz 4
Video se načítá
 

Blog o všem možném

Vánoce 2015 # 1- Adventní věnce

Ahoj, vítám Vás u dalšího článku a tentokrát to budou adventní věnce. Bohužel jsem to nestíhala dřív, znáte to: škola, olympiády a atd. Doufám, že nevadí a jdeme na to!

Adventní věnec z organzy

Mám tu pro Vás dvě varianty, ta druhá se mi líbí víc. Kdyby někdo nevěděl, tak organza se dá sehnat v papírnictví, popř. kreativních potřebách a korpus ve tvaru věnce v OBI, papírnictví, kreativních potřebách, svíčky doporučuji v KIKu, tam je mají nejlevnější a dekorace všude kde je vidíte.



Adventní věnec z pravých větviček jehličnanů

Moc se mi líbí, ale bohužel to dříve opadá. Možná se dají sehnat umělé větve, nebo nějak rozdělat umělý stromeček :-D Ale mám ráda ty živé větve, tak jako živý vysoký stromeček. Autorka videa zdobila spíše přírodně, ale já bych klidně použila koupené umělé dekorace.


Adventní věnec s kávovými zrny

Jen když se podívate na video, tak je Vám asi jasné, že to bude hodně pracné a člověk, který není tak klidný jako já by s tím asi "mrsknul". Akorát se mi moc nelíbí ta hnědá (ale káva jiná není), ale není tohle článek o tom co se líbí mně, ale co by se mohlo líbit Vám. ;-)


Adventní věnec z papírových ruliček

Jako korpus je použit věnec upletený z ruliček a dekorace je normální. Pokud se vám s tím nechce plést, tak se nedivím a můžete to brát pouze jako inspiraci na zdobení.



Zmrzlý adventní "věnec"

Tenhle se mi snad líbí nejvíce, protože je to taková moderní, ale přesto vánoční a zimní varianta. I když je zítra první adventní neděle, tak teda to zatím na Hané vůbec tak nevypadá.


Někde jsem četla, že tento rok má vládnout Vánocům růžová a šampaňská barva, ale já se podle těchto "pravidel" vůbec nedržím. Vy ano?

Díky za přečtení.....fixa



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.