Blog o všem možném

Halloweenský speciál I.díl

Ahoj, vítejte u dalšího článku a tentokrát to bude Halloweenský speciál. :-) V ČR se Halloween neslaví, což je pro někoho škoda někdo je zase rád...... Já si spíš myslím že je to škoda, ale každej můžete mít názor jaký chcete. ;-) Já mám ráda spíše "hezké" masky a ty krvavé nechám spíše pro někoho jiného. Dneska tomu nebude jinak, ale určitě bude i další díly a tam možná něco krvavého bude. Článek je rozdělen do sekcí DIY, masky a nehty (bez nehtů bych to nebyla já).

Masky

Lebkouni

První video je tutoriál na lebkouny. Říct že lebkouni vypadají roztomile je asi divný, ale tyhle fakt roztomilí jsou. Polekali byste se těchto lebkounů kdybste je potkali? Já asi ne, spíš bych se rozesmála a nemohla přestat smát. :D:D Závěrem si  myslím že se petřelovelyhair a jejímu manželovi moc povedly. Už by to chtělo video.


Sexy čarodějka

Další tutoriál je opět od petrylovelyhair a zase moc povedený. Kdybych potřeboval nějaký kostým tak se asi budu inspirovat právě u Petry, protože její návody jsou moc pěkné. A pak ještě zajdu do drogerie, protože věci co používá doma nemám.


DIY

Alchymistické nádoby

Moc nevím jakou souvislost mají alchymistycké nádoby s Halloweenem, ale myslím že se k němu hodí. Tentokrát video od Mondberg Vienny.


Váza a lampionek

Podle názvu si asi řeknete jestli jsem se nezbláznila, ale ne váza je s halloweenskou tématikou a lampion je dýně(pumpkin/Jack o´lanter).



Nehty

Prasklý neht

No tohle by asi nechtěl zažít nikdo z nás..............Ale jinak to vypadá opravdově a není to nijak složité.


Ombré Halloween nail

A pokud zrovna nechcete prasklý neht, tak můžete zkusit tuhle manikúru. Moc teda nevím jestli to uděláte i na druhou ruku, ale můžete to zkusit. Na ombré manikúra mám zvlášť článek zde.


Na závěr mám tady foto z Jack O´Lanter festivalu....... Vypadá to nádherně


Doufám že se Vám článek líbil a že dáte plusko, komentář nebo odběr. :3










Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.