Blog o ničem :D

RIFLE

RIFLE
Rifle můžou být tmavé, světlé, šoupané, s roztrhané i barevné. Lze na ně lepit kamínky, pro menší děti obrázky.

Tmavé rifle

Tmavé rifle jsou velmi elegantní. Bývají především upnuté. Někdo považuje rifle za vulgární. Tmavé rifle prodlužují a zužují nohy. Hodí se do společnosti. Mělo by se k nim nosit světlé a elegantní oblečení. Vypadají hezky s riflovou bundou.


Světlé rifle

Tyto rifle jsou přesným opakem tmavých riflí. Jsou spíš sportovní. Jsou vhodné do školy. Jelikož jsou sportovní, tak jsou k nim vhodné tenisky a sportovní oblečení. 


Šoupané rifle

Jsou velmi podobné světlým riflím. Ale je mezi nimi rozdíl. Světlé rifle jsou celé jednou barvou. Kdežto šoupané rifle jsou na stehnech a holeních vydřené.


Roztrhané rifle

Mají na sobě díry. Díry můžou být prázdné nebo v nich můžou být nitě. Jsou elegantní i sportovní. Zužují a prodlužují nohy. Nevypadají nejlíp s balerínkami. Mám jedny.


Barevné rifle
Mám dvoje a jsou strašně pohodlné. Jsou červené a tmavě tyrkysové. Jelikož jsou výrazné samy o sobě, je potřeba k nim dávat míň nápadne kousky. Můžou se vyšoupat. Prodlužujou nohy.

[Unsupported element format]


Doufám, že máte rádi rifle a že se vám tento článek líbí.



Komentáře

-nalloo-

Článek je to hezký ale mohla si to aspoň napsat vlastními slovy ( neni hezké když kopíruješ .... A ať je to klidně z internetu tak kradeš cizí práci)...

-nalloo-To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

KÁJA - HAPPYVIP

-nalloo-: Já jsem to nekopírovalasmajlsmajlsmajl. Přísahámsmajlsmajlsmajl. Jednou 1 článek jo, ale to sem přiznala. A souhlasím že to není hezkésmajlsmajlsmajl. Některé jsem opisovala( bez Ctrl+ C a potom
Ctrl+ V). Sem tam jsem to zkrátila. Něco jsem psala bez hledání na internetu. Rifle mám ráda a vím o nich hodně.

KÁJA - HAPPYTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.