Blog by Nikky

Dovolená 2017

Ahoj, kremrolky! Jak jste si užily prázdnin? Já se s nimi v duchu rozloučila, protože ty dva poslední týdny utečou jako voda a už si budeme brzy balit sešity do obalů...

Moje prázdniny byly fajn. Řekla bych, že to byly prozatím mé nejlepší prázdniny, takové, jaké mají být: cachtání v moři a v bazénu, čtení, blogování, letní lásky, pár nezdarů (na chatě jsem se nemohla týden koupat, starší holky pochopí proč), výšlapy po skalách a smích s příbuznými a kamarády. No, tak se pojďme s mými prázdninami seznámit.

1. důležitý týden: Autokemp v Klenech

Mnohému z mých čtenářů nebude obec Kleny nic říkat. Je to severovýchodní oblast Čech, blízko hranic s Polskem. Autokemp Wolf, který mohu vřele doporučit, byl úžasný. Měli jsme jednu malou chatičku, kdy jsme vlastně jenom spali. Jinak jsme s rodinou jezdili po zámcích této oblasti. Tady jsou:

Zámek Ratibořice - zaujal mě asi nejvíce, zvlášť kvůli Babičce, půvabné knížce, jejíž dějištěm byl i tenhle zámek. Líbil se mi taky kvůli působivému výkladu paní průvodkyně.

Zámek Hrádek u Nechanic - měli jsme poslední prohlídku, kam nikdo kromě nás nepřišel, tak jsme měli soukromý výklad a drželi jsme klíče od zámku.

Zámek Náchod - mají tam roztomilé medvídky

Hospitál Kuks - dominuje krásnou výstavou soch 

Zámek Karlova Koruna - díky mojí vášni ke koním byl asi nejvíc best, všude samí koně na obrazech a jako sochy a sošky.

A potom jsme se procházeli po Adršpašsko-teplických skalách.

2. Týden na chatě

Tam jsem hlavně blogovala a protože bylo blbé počasí, ani mě to moc neoslovilo.

3. Španělsko: Lloret de Mar

Tady to bylo až na dvacetihodinovou cestu autobusem bezva. Jenom trochu hic :-D. Viděla jsem tam malou holčičku s takovýmhle kruhem a musela jsem se smát:

     

 

4. Nejlepší týden: Chata s přáteli a příbuznými

Tady se rozepíšu asi nejvíc. S babi, ségrou a nevlastním bratrancem jsme byli na chalupě. Tady jsem se zrovna nemohla koupat. Přijeli tam i přátelé rodiny. Teta Zdena, super ženská, která mi fandí v lásce k jejímu vnukovi, potom malí a roztomilí sourozenci Tomík a Šimša (kdybych jednou měla děti, chtěla bych, aby byly jako oni). A potom můj milý, Kuba. Láska na první pohled... On se tak hezky usmívá... No, každopádně, byl to bezva týden. Oni jezdili k řece, chodili jsme do obchodů a na hřiště, na výlet do Horažďovic... (brečela jsem, když odjel... to je divný! Vždyť jsme se spolu ani pořádně nebavili!) No, těším se na další prázdniny s touhle partou.

Moje hláška: Radek - ,,Šimšo, prohodíme si koloběžku?" Já (naštvaná po tom, co Radek Kubovi řekl, že jsem to dostala) - ,,Ty by sis měl prohodit mozek."

(Radek je můj nevlastní bratranec)  

A to je všechno. Teď sedím na židli a píšu poslední tečku... . 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.