Blog by Nikky

Bouřka

Kolem mě je jenom tma. Mám co dělat, abych udržela oči otevřené. Kapky se spojují ve štípavý vodní provaz, který mě škrábe na kůži. Slyším tlumené výkřiky. Tornádo se blíží.

Postavím se čelem k obrovskému trychtýři. Koně vyděšeně řehtají a kopou na dveře boxů. Podívám se na Elion. Koulí očima, ale jakmile si mě všimne, povzbudivě zafrká. Stačím otevřít boxy všem třem koním. Vyběhnou ven. Elion, Triton i Diamond. V tu chvíli tornádo rozmetá stáj. Rychle uskočím, ale střešní taška mi dopadne na hlavu.

Otevřu oči. Vznáším se ve vzduchu a voda mi stéká po těle. Tornádo se blíží, ale já mu unikám. Podívám se pod sebe. Elionin hřbet mi poskytuje oporu. Klisna se snaží co nejrychleji utéct. Tornádo jí podrazí nohy. Zaržá a potom mě odhodí.

Na hlavě nahmatám krev. Elion pohltilo tornádo a já nevím, kam jít, kam utéct. Bolí mě hlava. A prší... A hřmí... Vidím blesky. Jeden uhodí do země a zapálí ji. Cítím horko. Nemůžu utéct. Moje noha... To Elion, shodila mě. Zasténám.

,,Tritone!" Hřebec si vedle mě klekne. Na bílé srsti se mu leskne oheň. Chytím se jeho srsti a z posledních sil se vyhoupnu na jeho hladký hřbet. Odnáší mě pryč.

,,Elisabeth! Prosím, probuď se!" ,,Mami?" Máma! Kde se tu vzala? ,,Eli, tak moc jsem se bála. Triton tě našel. Jenom... Elion a Diamond... Zabilo je to tornádo."


Nevím, proč to má takovýhle konec?! Jsem retard. Na co chcete  článek příště?





Komentáře

BellavillaVIP(HPD časopis)

Tak to je nádherné a smutné. Ani bych se nedivila, kdyby holky z HPD se staly v budoucnosti spisovatelkami. Tento text o koních mě strašně vtáhl do děje a musím říci, že když jsem četla, tak to bylo, jako bych seděla na tom koni a pozorovala, jak mi tornádo bere moje celoživotní lásky a už je niky nevrátí. ( tahle jsem to tedy pochopila já ) .Ne vážně. Moc nádherné. Like for you.( zítra, dnes mi došly pluskasmajlsmajlsmajl:-smajlsmajlsmajl

BellavillaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.