Blog Butterfly340

Filmové novinky - 8. díl

Hello! Dneska je první den v měsíci, takže to znamená, že jsou tady i Filmové novinky:)


                                                    



Star Wars: Poslední z Jediů



Režie: Rian Johnson


Žánr: Akční sci-fi


Délka: 150 minut


Herci: Tom Hardy, Gwendoline Christie, Daisy Ridley, Laura Dern, Oscar Isaac ...


Děj:  Ve filmu Star Wars: Poslední z Jediů od studia Lucasfilm pokračuje sága rodu Skywalkerů. Postavy předchozího filmu Star Wars: Síla se probouzí spolu s legendárními hrdiny galaxie prožívají strhující dobrodružství, během kterých odhalí prastará tajemství Síly a šokující události z minulosti.


  


Trailer k filmu.

Více o filmu.



Ferdinand


Režie: Carlos Saldanha


Žánr: Animovaný


Děj:  Animovaný Ferdinand vznikal od roku 2011 a seznámí nás s nejmilejším a nejhodnějším býkem na světě, jehož jedinou vášní je čichání ke květinám. Když ho ale jednoho dne omylem označí za nebezpečné zvíře, je rázem chycen a odvezen z domova. Ferdinand se ale ke své rodině hodlá vrátit a tak se vydává na úžasné dorbodružství, na němž dokazuje, že nemůžete soudit býka podle obalu. Režisérem snímku je Carlos Saldanha, který nám po Riu, Riu 2 a třech Dobách ledových naservíruje další animovanou komedii.


  


Trailer k filmu.




Největší showman 


Režie: Michael Gracey


Žánr: Životopisný muzikál


Délka: 97 minut


Herci:  Rebecca Ferguson, Zac Efron, Hugh Jackman, Zendaya, Michelle Williams ...


Děj:  Původní výpravný muzikál inspirovaný životním příběhem amerického obchodníka a baviče P. T. Barnuma, zakladatele největšího pojízdného cirkusu v USA.


  


Trailer k filmu.



Jumanji: Vítejte v džungli!


Režie: Jake Kasdan


Žánr: Dobrodružná komedie


Herci:  Dwayne Johnson, Karen Gillan, Kevin Hart, Nick Jonas, Jack Black ...


Děj:  Když čtveřice školáků objeví starou videoherní konzoli se hrou, o které nikdy předtím neslyšeli - zvanou Jumanji - ocitají se všichni vzápětí v džungli, v níž se hra odehrává, a zcela doslova se stávají postavami, které si pro hru zvolili: z počítačového hráče Spencera se stává odvážný dobrodruh , náruživý sportovec Fridge přijde (dle svých slov) "o horního půl metru těla" a stane se z něj drobný génius , ze všemi oblíbené Bethany se stává profesor ve středním věku  a zamlklá samotářka Martha je proměněna v drsnou bojovnici. Společně zjišťují, že Jumanji není hra, kterou si můžete jen tak zahrát - musíte ji přežít. Aby hru pokořili a mohli se vrátit do skutečného světa, musejí se vydat na nejnebezpečnější dobrodružství svého života, objevit, co před 20 lety opustil Alan Parrish a také se naučit sami sebe vnímat zcela odlišně - jinak ve hře uvíznou navěky...


  


Trailer k filmu.



Matky na tahu o Vánocích


Režie:  Jon Lucas, Scott Moore


Žánr: Komedie


Délka: 116 minut


Herci:  Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn, Christine Baranski, Susan Sarandon ...


Děj: Amy, Carla a Kiki se snaží přežít Vánoce, které jim "zpříjemní" návštěvou jejich vlastní matky.


  


Trailer k filmu.



Přání k mání 


Režie: Vít Karas


Žánr: Rodinná fantasy komedie


Délka: 90 minut


Herci:  Václav Neužil, Jitka Čvančarová, Martin Myšička, Vítězslav Jandák, Jan Vondráček ...


Děj: Na začátku prosince vstoupí do kin vánoční film plný kouzel Přání k mání. Nadčasovým příběhem chtějí filmaři navázat na tradici českých hraných filmů pro celou rodinu, ve kterých je současné prostředí prošpikováno fantazií a ve kterých se může stát cokoliv. Se snímkem Přání k mání začne letošní program vánočních pohádek na plátnech kin a s předstihem už 7. prosince, kdy má film premiéru. 

„Nejsou tu hrady, draci, princezny ani princové,“ upozorňuje ale režisér Vít Karas na to, že film není klasická pohádka. „Přání k mání je prostě vánoční příběh s trochou kouzel. Pro mě je to návrat k filmům, jakými byl třeba Pan Tau nebo Lucie postrach ulice.“ Největšími přednostmi snímku jsou podle tvůrců výrazný styl, výtvarné pojetí a nadsázka.
Hlavní hrdina Přání k mání je zoufale a zcela jednostranně zamilovaný do sestry svého kamaráda. Díky dobrému skutku získá od kouzelného dědečka jedno přání, a s ním přichází zapeklitá otázka - jak s ním co nejlépe naložit? Leckdo mu ho chce vyfouknout pro sebe a on sám ho nechce úplně promarnit. Začíná cesta poznáním a velkým rozhodnutím.


  


Trailer k filmu.





KONEC:-)

Komentáře

AENK223Love1D(Bradavice)

Hmm, super článek, není pochyb...Akorát mě mrzí že jsem se zakoukala do všemožných trailerů a viděla jsem všechny trailery z tohohle článku.... smajlsmajl

AENK223Love1DTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.