Blog Butterfly340

Filmové novinky - 2. díl

Hello! Vítám vás u již druhého dílu filmových novinek, tentokrát za měsím červen, který právě začal. Upozornňuji jako minule, že děje filmu kopíruji, jelikož jsem filmy nemohla vidět, když premiéru teprve budou mít...



Wonder Woman


Režie: Patty Jenkins


Herci: Gal Gadot, Robin Wright, Chris Pine, Ewen Bremner, Doutzen Kroes ...


Žánr: fantasy, sci-fi


Děj: Ještě než se stala Wonder Woman, podstoupila princezna Amazonek Diana trénink, který z ní udělal neporazitelnou bojovnici. Vyrůstala v chráněném ostrovním ráji až do doby, kdy na jejich pobřeží havaroval americký pilot a vyprávěl jim o masivním konfliktu zuřícím v okolním světě. Diana opouští bezpečí domova s přesvědčením, že dokáže hrozbu zastavit. Diana bojuje po boku muže ve válce, která má ukončit všechny konflikty, a objevuje plný potenciál svých schopností … a svůj skutečný úděl.


Trailer zde!





Auta 3


Režie: Brian Fee


Herci: Armie Hammer, Owen Wilson, Bonnie Hunt, Tony Shalhoub...


Žánr: animovaný


Děj: Legendární závoďák Blesk McQueen z ničeho nic zjistí, že ho nová generace závodních aut poslala mimo závodní dráhu, kterou nade vše miluje. Zpátky do hry mu může pomoci pouze mladá automechanička Cruz Ramirezová, která však sama pomýšlí na vítězství a inspirace od Doktora Hudsona Horneta. Slavný závoďák s číslem 95 musí ve Zlatém pístu všem dokázat, že nepatří do starého železa.


Trailer zde!






Pobřežní hlídka


Režie: Seth Gordon


Herci: Alexandra Daddario, Priyanka Chopra, Dwayne Johnson, Zac Efron, Pamela Anderson ...


Žánr: komedie


Děj: Kdo v současnosti zachraňuje zoufalé kalifornské neplavce, když David Hasselhof už nedoplave ani k první bójce? Hladinu oceánu v případě nouze čeří Dwayne Johnson a Zac Efron, kteří názorně ukazují, jaký může být život vodních záchranářů...


Trailer zde!






Já, padouch 3


Režie: Kyle Balda, Pierre Coffin, Eric Guillon


Herci: Kristen Wiig, Steve Carell, Miranda Cosgrove, Trey Parker, Russell Brand ...


Žánr: animovaný


Děj: neuveden


Trailer zde!







Mumie


Režie: Alex Kurtzman


Herci: Tom Cruise, Annabelle Wallis, Russell Crowe, Sofia Boutella, Jake M. Johnson ...


Žánr: dobrodružný, fantasy


Děj: Starověká královna měla být bezpečně pohřbena v kryptě hluboko pod tunami písku v zapomenuté části pouště. Nyní byla probuzena a její bolest a pocit zrady, že byla nespravedlivě připravena o svůj osud přerůstá v touhu po pomstě, která rostla po tisíciletí a stává se hrozbou pro lidstvo.
Skrze písky Středního východu, přes labyrinty londýnského podzemí přináši Mumie údiv i strach vedoucí nás do nového světa Bohů a příšer.


Trailer zde!





KONEC:-) Do komentářů mi zase můžete napsat, jestli vás nějaký film oslovil a vy na něho půjdete do kina...

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.