Feed the King
Hra - Feed the King
Video se načítá
Monster High Love Potion
Hra - Monster High Love Potion
Video se načítá
 

BláznovoBlog

HUBNUTÍ

Ahoj lidi!
Můj první článek je o hubnutí. Nechci Vám radit. Ne to neplánuju. Proč? Protože nevim, co bych Vám já radila. Ten kdo tady potřebuje pomoct jsem já. :D

Jelikož se blíží léto a já nechci bejt za nějakýho buřta, chtěla bych se Vás zeptat, co by jste mi dopuručili, abych něco shodila dolů. Přiznávám se, že jestli mi budete radit něco jako: "Omezuj sladké, tučné a já nevím ještě jaké věci." tak to asi půjde těžko. Na sladkým jsem doslova ZÁVISLÁ! Snažím se s tím něco dělat, a abych řekla pravdu, docela se lepším, ale po tom co mi moje matka včera našla můj "plán" ke cvičení, jsem do toho zase spadla a dneska snědla balíček sušenek a kus čokolády. Takže sladké chci omezit, ale nejde to když si z toho moje matka dělá srandu. Snažím se. Vážně.
Ale teď už vážně k věci. Neměl by někdo nějakou radu, nějaké video, nebo tak něco jak cvičit...? Na YouTube hledám různé fitness taneční cheografie (protože, jediné co mě baví je tanec) ale nezabírá to. Jediné co tancuju je video které tady máte. Dá to docela zabrat, ale nepomáhá to. Už jsem vážně zoufalá.

Moc děkuju těm, co mi aspoň  trochu pomohou.

Komentáře

Katherine.P(**WE ARE PRETTY WOMEN**)

Ráda bych ti poradila,ale na každého funguje něco jiného,já na sobě pracuji po svém (po pravdě není to nejlepší...) Každopádně nechci tady vypisovat nějaké moje "moudra" ale pokud chceš tak mi napiš a já ti nějaké rady dám....

Katherine.PTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Dash

Katherine.P: Byla by si hodná, kdyby si mi sem něco napsala.. Aspoň něco málo.. Zkouším všechno smajlsmajlsmajl

DashTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

pouchlusněbe(ANIME!)

No..Já to měla lehčí o sladké,ale snad pomohu.Zkus si říci,že jednou za týden si tu sladkost dovolíš,ale za něco.Já jsem dělala ob den kliky a dřepy,někdy sedy-lehy a o víkendech běhala,nebo jezdila na kole.Zkus přestat jíst to sladký.Pokud chodíš,nevím kam,třeba ze školy to máš domů půl kilometru,tak nejez hned jak přijdeš domů,ale dej půlhodinovou pauzu.Snídej,na obědě to omez a večeři taky.Prostě..menší porce.Nevím co dál.Já to takhle měla rok,zhubla jsme patnáct kilo.

pouchlusněbeTo se mi líbí +4 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.