Black Raven

Překlad creepypasty #5 BÍLÁ A RUDÁ

¡Ahoj! Tady Damaris a je tu další creepypasta. Četla jsem ji včera a musím říct, že mi nedala spát, což se mi dlouho nestalo. Při tom to není ani tak děsivé:D Tentokrát je to WHITE AND RED-Rudá a bílá.



ENJOY:



Muž vešel do hotelu a zamířil přímo k recepci. Žena za stolem mu podala jeho klíče a řekla mu, že po cestě k jeho pokoji jsou dveře beze čísla a jsou zamčená.

Prý je to sklad a je mimo provoz a zakázala mi do něj vstupovat. Chápal jsem to.


Upřimně řečeno by mne ani nenapadlo někam vstupovat, ale než jsem došel do patra, ještě několikrát mne na to upozornila...


Došel jsem k sobě do pokoje a lehl si. Nedokázal jsem spát, žena to opakovala tolikrát...vstal jsem a šel jsem k zakázaným dveřím. Zvědavost byla silnější, než já.


Vzal jsem za kliku. Bylo doopravdy zamčeno. Sehnul jsem se a podíval se dovnitř klíčovou dirkou. Proběhl jím chlad proudící z pokoje.

Něco jsem viděl...byla to hotelová ložnice. Stejná, jako ta jeho. V rohu stála žena, otočená ke dveřím zády. Měla úplně bílou pleť...


Začal jsem přemýšlet, kdo to je? Nějaká celebrita, která si nepřeje být rušena? Majitelova dcera? Chtěl zaklepat, ale už tak porušil zákaz recepční, takže to nechal být...


Druhý den se rozhodl jít se podívat znovu. Bylo to tak napínavé, až zakopl. Nikdo ale nevyšel ven, takže šel dál. Podíval se dovnitř.


Viděl ale jen červené světlo, asi bylo něco přehozené přes kliku. Možná o tom ta žena uvnitř věděla, že ji sledoval. Zašel na recepci, aby získal více informací, i když se velmi styděl.


Žena jen vzdychla a zakroutila hlavou ,,Vy jste se díval klíčovou dirkou, že?" ,,Ehm...ano můžete mi povědět více?" přiznal se.

,,Ahm...no, tak dobrá." Řekla recepční. ,,Kdysi zde bydlel pár. Manželé. Muž svoji ženu zavraždil a lidé, které jsme tam poté ubytovali, se cítili velmi nepříjemně, takže jsme ten pokoj zavřeli...


...ti lidé ale nebyli obyčejní. Kůži měli celou bílou, ale jejich oči. Byly úplně červené.






Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.