BeruBlog

Riverdale - Seriál roku 2017?

Aloha, zdravím u dnešního článku, který bude jen o seriálu Riverdale. Pokud ho neznáte, tak se začtěte, možná se vám zalíbí a podíváte se na něj. No, čtěte dál.


Dobrá, název je možná trochu clickbait, ale rozhodně mezi top seriály roku 2017 patří! A jak už vám mohlo dojít, patří mezi ně i GoT, Stranger Things a docela nové Sedmilhářky. (Na ty bych se ráda podívala, ale jenom kvůli Shailene se mi nechce :D ) No, ale pojďmě na samotný Riverdale.

Můj popis: Je to o čtyřech kamarádech, což jsou hlavní postavy a vlastně tam zemře jeden kluk, Jason Blossom z bohaté rodiny. Vlastně celý seriál začíná u Archieho, který je fotbalista, ale má nadání pro hudbu. Archie se baví s Betty, která má rodiče novináře. Ti s seznámí s Veronicou, která se přistěhovala a o které se ví, že její táta je ve vězení. Nakonec Jughead, který je vlastně takovým uvaděčem na začátku i na konci a je to takovej podivín.

ČSFD popis: Seriál začíná ve chvíli, kdy v městečku Riverdale umře místní premiant Jason Blossom. Archie Andrews je obyčejný teenager, ale po letním neštěstí si uvědomí, že se chce stát muzikantem. Jeho otec je stavařem, nelíbí se mu synovo rozhodnutí a je rozhodnutý zjistit, co za ním stojí. Muzikantem se chce Archie stát i přes skutečnost, že znenadání skončil jeho zakázaný románek se školní učitelkou zpěvu paní Grundyovou. Jak to všechno dopadne? Dokáží Archie, Veronica, Betty a jejich přátelé ustát maloměstský život a jeho temné stránky? Seriál vychází z Archie komiksů.

 

Osobně se mi seriál líbí, akorát docela dost lidí říká, že to je dost podobný PLL, což nemůžu potvrdit, protože PLL nesleduju :D Zatím to má dvě série, nevím, jestli budou další. Nechci moc spoilerovat, ale ve druhé sérii se už neřeší Jasonova smrt. 

Abych pravdu řekla, k tomu seriálu mě možná trochu donutil Cole Sprouse (zadní řada, první z leva). Ale i ten nápad se mi líbil a vypadalo to dost dobře. Řekla bych, že teď vás spíš potěším. Nemá to dabing a snad to ani nikdy mít nebude. Je to dost zamotané a jako občas by jste neřekli, co se stane. No, občas to je docela dost jasné. Jinak ve druhé sérii se tam objeví i Vanessa Hudgens. A vlastně seriálem nás doprovází i v různých scénkách hudba. Například Thunder nebo Believer.

To by mělo být asi vše, co jsem se chystala říct. Jestli vás Riverdale zaujal, rozhodně se podívejte. Jestli ne, nenutím vás. No, po padesáti letech se zase loučím, snad ne na dalších padesát let. Pa.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.