BeruBlog

Můj Osobní Názor Na Hpd.cz A Lidi V Něm

Samozřejmě hned nezapomeňte napsat jaká jsem sama kravička, co umí jen hejtit, pomlouvat a ledacos jiného. Není to kvůli tomu, že doma po večerech brečím, a jsem celá nešťastná. a že se cítím blbě za gramatiku. Omyl. Vždycky mám chuť se zabít, nad opravdu něčí inteligencí. A co tvoje inteligence, co? Ty jsi dokonalá, co?! Och, ano, jsem dokonalá v opačném smyslu slova. A moje klávesnice bez samoopravy je ještě víc dokonalejší než já. A vlastně, jakmile mi něco napíšete, sice z toho budu mít špatnou náladu (takže všem moc děkuju! :3), ale jinak jako co, budu všem babkám na ulici nebo v pekárně říkat jak jste na mě hnusný a tak? Kéžby. Mně je celkem u p*dele co si o mně myslíte. Tohle, je jen stránka, na které si dokážete najít kamarády, maximálně na dopisování. Ale co když budete fyzicky na dně? A vy nebudete mít skutečné kamarády, když jste tolik času strávily hledáním kamarádů tady? Beztak tenhle článek děláš, na plusy, a aby jsi byla oblíbená. Po tom toužím jako poslední. Toužím po opravdové kamarádce, která mě může obejmout, nechat mě se jí vyplakat na rameno. Tohle jde přes internet?

 

Jojo, haha, všechny si nás pobavila!!! (Prosím, sarkasmus alert!)

A opravdu, myslíte si, že jste strašně super, když dostáváte pluska na komentářích, nebo na článcích? NEBO NĚKOMU PROSTĚ VADÍ ŽE KOPÍRUJETE! Jenomže, když někdo kopíruje, ale pak ho donutíte, aby přestal, tak to je jako kdyby si ráno zapomněl dát spodní prádlo. Je to prostě jeho styl, a ten mu nemůžete vzít. A vaše inteligence občas neodpovída vašemu věku. Některým ano, ale nevím jaké většině.

 

Bílá = Neinteligentní

Černá = Inteligentní


Jseš strašnej borec když tady tohle píšeš! Všichni z tebe máme respekt!

Och, děkuju. Och, sarkasmus. Och, na vaší straně. Ano, znělo to dost divně protože já jsem BYLA perverzní, JSEM perverzní, a BUDU perverzní. A, jestli tohle čtete, jen kvůli tomu, že si myslíte, že tu někde budete napsaní, ou ou, jste na omylu. Tady snad zazní maximálně ta holčička z Příšerek s.r.o!

 

Myslíš mě?


Hele, na tohle nemám nervy, mamka se mě tady ptá, jestli mi něco je. (Pro obajsnění, volá. Volá.) A prostě, ráda uvidím vaše hejty, kterým se budu se svými PRAVÝMI KAMARÁDY smát. Ach, caps-lock nemáte rádi, že?

TAKŽE ČUS!

Komentáře

mařenka10(hoggyjáci)

aha ok ,takže ti se tady naštveš a schitají to neviné holky co si to čtou?jako?v poho?
pokud máš problémi s hejtrama tak nedělej blog!
jo a od kdy je hpd (HRY pro dívky) na spřátelení se ?
ano sice je ale tato stránka slouží pro hraní her ...a blog atd... je až na druhém místě

doufám že te neurazím a že kvůli tomuto komentáři nenapíšeš další článek kterí zamrzí neviné holky co ti nic neudělali

1.sorry za gramatiku
2.NOHATE
3.můj názorsmajlsmajlsmajl

mařenka10To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

delaja

Mám pocit, že ti hráblo. To tě jako někdo naštval? Nebo jsi už vyrostla a jsi "velká holka"? A taky mám pocit, jakoby jsi v tomhle článku řekla: běžte všichni do p*či všechny vás nesnáším jste ubohý malý děti a já jsem ta rozumná (spíš "rozumná"). Nebo sis jako řekla, že na sebe stáhneš pozornost? Divím se že nějaký kamarádky máš.... A nad větou: „A prostě, ráda uvidím vaše hejty, kterým se budu se svými PRAVÝMI KAMARÁDY smát." jsem se musela pozastavit. Tyhle typy lidí "fakt miluju". Tak snad když něco dělám, tvořím, píšu, tak to dělám kvůli tomu, že mě to baví a že tím chci nějakým způsobem potěšit ostatní. A ne proto, abych urazila tak půlku lidí co si to přečte. Jojojo... já vím... Bla bla bla... neznám tě... blablabla... předsudky... Ale podle tohohle článku už o tobě můžu na jistotu říct že u mě patříš do skupiny lidí, který jsou hold trochu j*blý.

delajaTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

endaVIP(Elsa je nej :))

Jo, takovéhle články jsou opravdu 'super' smajl
P.S.: JÁ MILUJU CAPS-LOCK :3 smajl
A jen tak... Proč jsi tenhle článek vůbec napsala na HPD, když je to tu tak strašný? smajl

endaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.