BeruBlog

Jsem asi divná O_o

Mňao! Vítejte u dalšího článku po dloooooouuuuuuhé době. Snad chápete že prostě Škola. Takže prostě nestíhám. A dneska se vám tu 'vypovídám' o mojí divnosti a mojí třídě. Jsem na nové škole, a úplně jsem se strachoval nějak takhle: "Panebože, zase se nikdo se mnou nebude bavit..." "Určitě tam budu 'mimo' partu". Atd. atd. Potom, si tam najdu kamarádky :o a kámoše. (No Petro, na co myslíš) Myslíte si že ze sebe dělám chudáčka? Omyl. Nenávidím když někdo ze mě dělá chudáčka. No a teď k mojí divnosti.



Moji kámoši jsou fajn, ale občas mez ně nazapadám. Boží pan učitel (:D) řekne něco vtipného, celá třída se směje, samozřejmě kromě mě. Tak se snažím napodobit smích, ale jaksi přitom zním jak zhulená opice. Potom se mezi náma 4 holkama řeší, kdo se komu líbí. Samozřejmě se prej všem líbím já. (Why not? Heh. WHY.) Takže já, samozřejmě hnusná jak paviání zadek (Pardon, já jsem hnusnější) se prej všem líbím. Takže niceeeee. Mimochodem, ve třídě jsou samý hnusní kluci, kteří se mi nelíbí takže taky dobrý, že. 


Už asi nemám co doplnit. No, kdyby jste mě potkali, tak vám řeknu klidně i jak jsem se dostala na svět. Ale psát to? Nene. Tak na to, ti kamarádko kašlu. (Ano, mluvím si pro sebe. Né takovýto "Ahoj." "Čau" "Jak je Peťo?" "Jde to Peťo, a ty?". Nééé takhle to vážně není. Tak si mluvím když si potřebuju něco zapamatovat, připomenout atd.) Takže já to končím a Hafi!

 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.