BeruBlog

Je Wattpad 'vodpad' nebo ne?

Zdravím kamarádíčci. Dneska tu bude řeč o oranžovo-bílé aplikaci, na které jsem bohužel tak trochu závislá a sama na ní píšu své příběhy. (Ano, někdo je čte, taky jsem z toho v šoku :D ) Ale dneska vám tady budu ukazovat vlastně co je všechno na Wattpadu a vlastně příběhy, které jsou populární, ale je to ztráta času. Většinou. No a na začátku vás však seznámím s krásným slovíčkem, kterým by se dal Wattpad popsat.


Klišé 

Jo, Wattpad se pomalu stával chodícím klišé. No, jako ze začátku to klišé nebylo, ale později ano. Vlastně on je problém, že jednou se tu jeden příběh objeví a všichni ho začnou kopírovat. A vlastně všechno je naprosto stejné.

Z badboye se na konci stane největší milovník a slušňák.

Nějaká slavná osobnost (nejlépe 1D*) a holka jimi nejdříve opovrhuje nebo je nezná. Pak budou couple století.

Tábor. Ugh. 

Sirius je děvkař a Peter prostě není Poberta. (Jako jasný, neříkám že nebyl, ale je to všude. Já to tak taky mám, ale to není tak hrozný. Narozdíl od toho Petera. Furt to je Poberta! Ale zase já ho v příběhu taky skoro nemám. Ale bude! I solemnly swear!


Tak docela zlehka to je představené. A teď co najdete na Wattpadu? Příběhy, tutoriály, texting, debilní kecy, vtipy (poslední dvě jsou srač*y, pochopte to) a covery (obálky knih). Je toho víc, to jo, ale jako tohle bylo to, co tam je a tak. A co teď ty příběhy co jsou ztráta času?


Bráško?

 

Sorry, ale je to fakt odpad. Nedává to většinou smysl, je to retardovaný. A ten konec? Všichni brečí a jako co? Co je na tom hroznýho? Já si myslím že to skončilo možná dobře.Ale nebrečela jsem. A aspoň že zemřela ta holka a ne ten kluk. Tak se mi to líbí víc. A nechápu, proč ta holka byla taky homo!


Poslední tábor

 

Tábory prostě klišé jsou. Tečka. Ale je to pořád to samé. Nelíbí se mi to.



Všechno mafiánské, kromě Očima Laně a pár vyjímek.

Ano, určitě vás někdo jen tak unese nebo jste určitě z mafiánské rodiny (nejlépe o tom nevíte) a potom vás budou znásilňovat. Pak se do něj zamilujete a on do vás. Couple goals toto.


Ony ty dobré příběhy existují, například Mé jméno, má krev (asi, mě to teda neuchvátilo). Nebo Lea Honor a... (Tohle jsem žrala, ale byla jsem moc líná). Doopravdy, pátrejte. Nebo ještě Šedý chlapec se zlatým deníkem. Nějak tak. To mě bavilo a je to triologie. Takže dejte tomu čas a najděte ten dobrej příběh. Většinout bývají ve skupinách na fb. To by bylo vše, článek o ničem jako vždy. Pa <3




Komentáře

marileen(ANIME!)

Hmm...ja Wattpad úplne milujem našla som tam skvelé knihy a dokonca ma to prinútilo aj začať konečne niečo písať smajl čo sa týka tých mafiánskych kníh, tak niektoré sú skvelé, ono to aj dosť záleží od čitateľov, každý si nájde to svoje. Ale čo si naozaj myslím, že na Wattpad nepatrí sú rôzne typy, návody, vtipy a neviem čo všetko ešte. Malo by to byť len o knihách

marileenTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Belania333(Píšeme povídky a příběhy)

Klišé je všude. Lidé kteří před WP psali na své blogy, psali stejné sačky. A taky nikdo netvrdil, že všechno na blozích je odpad. Jediný rozdíl oproti tištěným knihám je, že ve vydavatelství vám nekvalitní dílo nevydají. Na Wattpadu ano. Taky většina lidí začínala na sačkách, ale vypracovali se ke kvalitě. Takže předsudky vůči Wattpadu jsou kravina.

Belania333To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.