BeruBlog

Jak na lepší angličtinu?

Ahoj! Občas se potýkám s tím, že spoustu lidem dělá problém angličtina. Bohužel či naštěstí, mě se to netýká. Zrovna u nás ve třídě je docela kritické téma: Přítomný čas průběhový/prostý. Ale samozřejmě angličtina není jen o tomhle.

Zrovna jsem projížděla fb a narazila jsem v jedné skupině na jednu stránku, umimeanglicky.cz, která mě docela zaujala a podívala jsem se na ni. A tím pádem mě zaujala ještě více. Můžete si na ní procvičit angličtinu, ale taky následně češtinu, matematiku, fakta a programování. Rozhodně zajímavý nápad.

Zkusila jsem si nějaké cvičení na agličtinu, následně na fakta. Zkoušela jsem to na mobilu, na kterém to jde, ale doporučuji na počítači nebo možná na tabletu. Když jsem totiž zkoušela řeky Asie, mapa se mi neukázala celá. Dole budete mít odkaz i na ostatní weby, i když ty najdete hned když klinete ma ten odkaz nahoře.

A taky tyto stránky můžete doporučit svému učiteli, třeba aby vám zpříjemnil či obohatil výuku c:

No, sice tento článek není nějak obsáhly či velmi naučný apod., mohl by i tak někomu pomoct. Doufám, že se vám to zalíbilo a pokud máte problém s něčím, co tu zaznělo, rozhodně se na to koukněte, stojí to za to. Snad vám tento článek byl užitečný a já se s vámi loučím, pa. <3


umimefakta.cz

umimematiku.cz

umimeprogramovat.cz


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.