Beauty

Jak naše kámošky z HPD přišli ke svým přezdívkám 4

Zdravím, no..Dnes už druhý článek..A teď jsou to po dlouhé době no..zkráceně  Přezdívky ... Tak jdeme na to !




perlinka

 Perlinka se jmenuji proto, že jméno Markéta znamená perla. Když jsem si zakládala profil na HPD, přišlo mě jméno perla moc drsný, a tak jsem perlinka  :)



Catriine DeMew

Začalo to tím že sem hrála hry na hpd.cz
a potom se přihlašuji ale jméno?
Koukám se na postavy monster high.
A toto je má oblíbená postava :D



Belania333

Moje pravé jméno je Isabela a lidí mi normálně říkají Bela. K tomu "Bela" jsem si přidala "nia", protože to prostě znělo dobře. 333 je asi nejsložitější na vysvětlení. Když jsem se narodila, měla jsem bráchu a ségru, takže jsme byli tři. Pak se narodil mladší bratr, ale rodiče ho hrozně rozmazlují, takže ho všichni tři nenávidíme. Vždycky jsem chtěla, aby neexistoval a abychom byli zase tři, tak jsem si to tam dala rovnou třikrát. A tak vznikla moje přezdívka Belania333.
To je všechno, co bych k tomu řekla. =)



IntieCake

Měla jsem hodně přezdívek, tuhle mám asi jen půl roku.. Jsem ambivert, jenže to zní divně. Vždycky jsem se snažila, aby mé jméno nebylo moc výrazné - spousta R, B, D, X, atd.. A nakonec se se mi to docela líbilo.. Intie = Introvert, Cake = v tu chvíli jsem se dívala na Ouran Highschool Host Club.. a stejně mi přišlo Intie moc jednoduché. Omlouvám se za ten způsob, jak je to napsané, ale já už jsem na odpadnutí..



Slečna z Gallifrey
Moje přezdívka vznikla už na ask.fm. Původně to bylo Rapunzel Sofie Viktorie vévodkyně z Gallifrey a pak mi navrhli at´ se jmenuju Slečna nebezpečná. První bylo moc dlouhé a druhé příliš obyčejné, tak jsem to změnila na Slečna z Gallifrey a takhle mi lidé běžně na ulici říkají (jsme malé město)



Tak to je vše, a ahoj

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.