Beauty

•Deník• #1

Ahoj vítám vás u tohohle článku a tentokrát je to slíbená povídka (příběh)   •Deník•   #1  (pozdrav nebude pokaždé jen u prvního dílu u dalších rovnou píšu  )    Tak jdeme na to !   Ale počkat ještě výpis postav:


Hlavní postava :   Sendy Aliennová (čti Sendy Elijenová )   (14 let)

Nejlepší kamarádky hlavní postavy : Gigi Luis (Čti : Džidži Lujs) (14 let) A Jenny Yul (Čti :  Dženy Jul) (14 let)

Kluk do kterého je hlavní postava zamilovaná ♥  :  Jacob Aybrenn ( Čti : Džejkop Ejbryn  ) (15 let)

Rivalka (ta co mě nesnáší a dělá mi naschváli) :  Mary Haindová  (čti : Mery Hejndová)

Máma hlavní postavy :   Lili  Aliennová  (čti Lili Elijenová )       (33 let)

Táta hlavní postavy   :  Alex Alienn  (čti :  Aleks Elijen)   (38 let)

Sestra hlavní postavy :  Lucy Aliennová (čti Lůsy Elijenová )  (5 let)


               Tak to je snad vše podstatné tak už konečně jdeme na povídku !


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                           


                                                                 1. Září  2015 

Nemůžu uvěřit tomu že už je zase škola ! Jo.. jako vážně už skončili prázdniny... :-(Néééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé   (to jsem ječela kvůli konci prázdnin)             Ale hlavně že jsem nezaspala ☻ (to je mi novinka)                                                                                            Tak a já se letím : Osprchovat , nasnídat, vyčistit zuby, učesat se, oblíct si něco hezkýho a NORMÁLNÍHO..

Na snídani jsem potkala svou malou sestru Lucy a mluvila o tom že ve školce poletí do světa víl a že jestli se mi nechce do školy vezme mě sebou (no jupí...) a já jí řekla že bych ráda ale že do té školy musím.. :-D Tak Lucy řekla :  Tak fajn   to je tvoje věc..  když teda nechceš  (a začala trucovat)                              

No takže super... po snídani jsem udělala všechno ostatní (vyčistila jsem si zuby,učesala se,a oblíkla se..  A dokonce jsem se i nalíčila ☻ )

Můj outfit vypada nějak takhle  (docela obyčejný a krátký ale je ještě horko..)

No a pak jsem řekla 'Ahoj'  Mamce a taťkovy a vyrazila jsem do školy...                                                               Školu mám od domu asi půl km (kilometru)                                                                                                                 No.. a když jsem došla do školy tak se na mě hned na chodbě pověsili (objali mě) moje BFF : Gigi a Jenny ..   A obě naráz zaječely :  'Ahoooooooj Sendy !  '   A já na to : 'Jéé Ahoj holky ' (A objala jsem je)   A po dlouhém pokecu s míma BFF jsem se vydala ke skříňce (Kterou jsem si vybrala hned vedle Gigi a Jenny ) Dala jsem si tam věci a šla na hodinu Matematiky (bohužel)..                                                                     V matematice jsme počítali klasický příklady pro 8 roč..  (bohužel)                                                                  Ale dobrá zpráva je že jsem dostala: dvě jedničky a jen jednu dvojku (jupííí) :-)                                            Když konečně skončila matematika tak jsem šla na : biologii , pak na svačinu , pak na tělocvik, atd..              Pak když skončila škola tak jsem šla domů...  Doma jsem si jenom odložila věci převlíkna se a šla jsem ven  (naštěstí jsem nepotkala ségru)  :-)                  Venku jsme s holkama (Gigi a Jenny)  hráli na babu          Pak když byl čas jít domů (v 9 večer) tak jsem šla...                                                                                                     Přišla jsem domů a oznámila to mámě (že jsem doma :-D )  A máma řekla : ' Dobře tak se pojď navečeřet '     Po večeři jsem si CHTĚLA jít lehnout  a třeba napsat pár vět do deníku ale  než jsem se dostala ke schodům tak mě máma zastavila a povídá  'Zítra hlídáš Lucy'  A já na to 'Cože ?! Teda chci říct.. jo jasně .. to je.. v.. to.. no... v pohodě ...  '  A na tváři jsem vykouzlila FALEŠNÝ úsměv  ..  a hned jsem běžela po schodech nahoru do svího pokoje (konečně)  A pak.. jsem usnula ....


                                              

  
                           Pokračování příště...



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.