Stylin' Stuff Manicure
Hra - Stylin' Stuff Manicure
Video se načítá
Monkey GO Happy Marathon 2
Hra - Monkey GO Happy Marathon 2
Video se načítá
Hezký makeover 59
Hra - Hezký makeover 59
Video se načítá
Bratz Real Haircuts
Hra - Bratz Real Haircuts
Video se načítá
Play Caesarean Birth
Hra - Play Caesarean Birth
Video se načítá
Barbie skákačka
Hra - Barbie skákačka
Video se načítá
 

Beauty blog

Garnier Skin Naturals Pure Active Intensive

Ahoj. Vítejte u dnešního článku. Dneska bych vám chtěla říct pár slov o krému Garnier Skin Naturals Pure Active Intensive. Bože, to je dlouhý název


 


Já jsem nikdy krémy na obličej nepoužívala, protože mám docela mastnou pleť a každý krém, který jsem si na moji problematickou pleť dala mi ji ještě víc podráždil. Ale proto, že jsem díky masce od Pilaten ( o které jsem psala článek zde ) dostala akné a vypadala jsem hrozně, tak jsem si musela koupit makeup ( článek zde), který na sebe ale nemůžu plácat do nekonečna. Rozhodla jsem se s tím něco udělat.

Já mám doma čistící gel ( vice v tomto článku), ale ten mi moc nepomáhal. Zklidnil tu pleť, to určitě, ale to akné se mě pořád drželo. Tak jsem naklusala do DM a koukala po krémech, které by byly právě na nějaké pupínky, červené skvrnky nebo právě akné. 

A našla jsem právě tenhle krém, který je určený pro mastnou pleť se sklony k akné nebo pupínkům. Stál mě cca 109Kč. Tak jsem ho vzala.

Hned po prvním použití jsem viděla rozdíl. Pupínky byly hned míň vidět, protože nebyly tak rudý. Po více použití se mi pleť začala regenerovat a postupně jsem viděla, jak pupínky mizí. 

Když jsem krém použila poprvé, první pocity byly zvláštní. Brně

li mi konečky prstů a když jsem ho nanesla na obličej, chvíli štípal, ale potom začal příjemně chladit. Na krému je napsáno složení, ale nebudu vám ho sem psát, protože to bych se upsala, ale je tam menthol, takže chápu, proč mi ten obličej štípal a potom i trochu chladil.

Každopádně krém mohu doporučit, pokud máte mastnou pleť a nevíte co s pupínky. Je fakt dobrej. 

To je ode mě všechno. A jestli budete chtít, můžete napsat, jestli s tímhle krémem máte nějaké zkušenosti, nebo jestli používáte něco jiného, co vám pomáhá.

A já se budu těšit u dalšího článku. Ahoj 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.