Adam And Eve
Hra - Adam And Eve
Video se načítá
Computer Crash
Hra - Computer Crash
Video se načítá
Baby Hazel Ballerina Dance
Hra - Baby Hazel Ballerina Dance
Video se načítá
Battle Paint
Hra - Battle Paint
Video se načítá
Barbie Fun Patin
Hra - Barbie Fun Patin
Video se načítá
 

Be Happy

Tajemno #2

Ahojky,


jak jste si už přečetli v názvu tak, ano je to Tajemno 2. díl, minule to bylo vážně uspěchané, protože já jsem spěchala abych ještě začala novou sérii, Něco o Ničem. (Proč ten název? Protože Kraviny, blbiny, to je prostě strašně podobný gogikovejm blbostem a já nechci kopírovat.... :D) A tak no....No, neva teď mám času dost, takže to je super! :D Tak, ale teď už-Počkat! Ještě jsem chtěla říct, že Elven Maker, víte co myslím vyjde až tak...za měsíc??? Prostě ne teď brzo. Ach jo, když tady není mý druhý já tak se rušim sama.... :D Tak jdeme na to!

__________________________________________________________________________

(Jen takových pár vysvětlení na začátek...)

Ferard je město v Angheršti. (Úžasné jméno pro stát.... :D)

Angheršť je asi tak velký jako Francie u nás v realitě. (Ale to není důležitý) Ferard leží na jihu kde Angheršť obepíná (nebo co tam má být za slovo) Lerské moře, které patří do Gornského oceánu. (Ježiš...to je ale jmen! :D) A v Lerském moři máme ostrov Bonsely. Ferard je menší městečko, kde je klášter sv. Fernarda Glaciuse

(To byl nějaký mučedník...) Je tam pak, OBROVSKÉ muzeum jménem McHoris jsou tam obrazy, sochy, kostry zvířat-dinosaurů, ptáků, ryb, atd...-z každého století a spoustu najde tam něco pro sebe každý, jsou tam i nějaké vynálezy atd. Tak to máme nějaké to vysvětlení na začátek, jo a naše tři hlavní postavy (Zack, Amy a James) chodí na střední i vejšku dohromady (V Ferardu mají spojenou školu v které je základka, střední i vejška, je to obrovská budova. :D) a ta se jmenuje Ferardova Mučiverzita (Ne. Ale vážně! :D) Tak a teď můžeme jít na příběh.

-Už je to týden co hledají stopy po rodičích, ví kde je ostrov Bonsely, ale nějak jim to nesedí. Pátrají i potom muži kterého James viděl v autobusu, ale zatím nenašli nic. A tak se rozhodli, že James poprosí Maxe aby domluvil s někým z rodiny aby je odvezl lodí na Bonsely. *Když šli poprvé za ten týden do školy (Pátek)* Max se už pomalu blížil ke dveřím do školy, když v tom ho chytil James, Max sebou leknutím škubl a když si uvědomil že to je James uklidnil se, "Ahoj, pročs nechodil do mučírny?" s pobavením se zeptal Max, "Potřebuju loď!" "Co?! Proč?!?" Zaraženě se už podruhé zeptal Max. "No...Tak já ti to vysvětlím- Najednou uslyšeli zvonek- Oba dva se na sebe navzájem podívali a řekli "A kruci, matika!" (Matematická učebna středoškoláků byla až v posledním patře, celou cestu tryskem letěli nahoru a až před třídou si trochu oddechli, vešli do třídy a omluvili se, učitel je však neměl za oblíbence a oba dostali poznámku za pozdní příchod. Když konečně matika skončila James Maxovi vysvětlil proč loď pořebuje a co se stalo a Max odsouhlasil, že se zeptá. Pak byla chemie, biologie a další předměty a konec školy. Po škole James jako vždy šel na bus a když přijel nastoupil (samozřejmě platí, ale to tam nepíšu), najednou zahlédl toho chlápka jak vyšel z busu rychle se rozeběhl zpátky ven a! (Narazil do dveří! :D Ne...) Těsně před zavřením proskočil, a běžel za tím mužem. Dohnal ho a zastavil. "Mladíku ihned mě-Óoh, Jamesi...." řekl, "Kde jsou mí rodiče?!?!" spíš než řekl na něj zakřičel James. "Neboj se, zatím ještě v pořádku, pojďme k vám jsem ochoten vám pomoct je dostat zpět...Tedy možná, když se mi nepokusíte ublížit." s trochu urážlivým tónem odvětil muž. Když se dostali k Hunterovým domů bylo už 17:00, takže za 10 minut by měli přijít Zack s Amy. A to byla pravda, ten muž si zatím lehnul na gauč a nejspíš spal, Kerry si k němu lehla, ale jemu to bylo jedno, chvíli ji hladil a pak přestal, Nezbeda zatím zlobil Jamese, že do něj furt drkal když psal referát a úkol. Amy se Zackem přišli, chtěli nahlas pozdravit, ale najednou si všimli toho muže a potichu přešli do kuchyně (jídelny, je to propojené), kde psal James úkol. A šeptem se zeptali: "Jamesi, kdo to je?!"

"To nic, to je jen anonym, jen jednou viděný v jeden den." s klidem v hlase odpověděl James. Amy se Zackem s vykulenýma očima koukali na Jamese a pak řekli "Jako vážně, to říkáš takovým klidem?" "Jo, pomůže nám." s úsměvem řekl James. Asi za 5 minut šli za tím mužem a Zack začal, odkašlal si, ale nic, podruhé, pořád nic a potřetí! Když najednou se něco ozvalo zpod klobouku(Který měl muž na sobě, počkat, pardon já vám neřekla co měl na sobě! Měl krátký tmavě modrý kabát, lehké kalhoty, černé sportovní tenisky a ten úžasný klobouk, takový ten jako má Pan Tau, jestli ho znáte.) "Copak chlapče, nastydnul si?" se pobaveně zpod klobouku ozvalo. "Totiž, ne, já jen-" chtěl říct Zack, ale hlas ho přerušil "Co? Chcete už konečně mluvit?" "Totiž, ano." krátce odvětil Zack.

"Fajn, ta pojďme na to." řekl muž zatímco si rovnal klobouk a vstával. James, Amy a Zack si sedli na křesla a Zack začal "Tak, kde jsou naši rodiče, proč jste je unesl a proč jste vůbec tady?" "Zpomal, zpomal, zpomal. Jedno po druhém." "Fajn, kde jsou naši rodiče!" pomalu i vykřikla Amy. "Neboj dívenko, Amy, nic se jim zatím nestalo a ani nestane, jsou u chlapa jménem Joe McHatton (čti Džouí MekHótn), a budete potřebovat pomoc jestli je chcete dostat zpět. Hehe" odpověděl a hned než někdo stačil něco říct navázal "Přesné místo vám neřeknu a ne, já je neunesl,

byl to Maccaroni (Makaróny(:D))" všichni tři se uchichtli "Já vím, já vím, zní to vtipně, ale vážně, nezahrávejte si s ním, je VÁŽNĚ nebezpečnej!" řekl s důrazem na vážně a zase rychle navázal "A jsem tady, kvůli tomu ,že vaše matka byla strašně krásná žena, ale bohužel mi ji váš otec sebral, takže ji chci pomoct, je vážně úžasná...." zasnil se.

"Ehm....skvěly, no, ale jak se jmenujete, neboli lépe řečeno jak vám máme říkat?" vytrhla ho ze snění snílek Amy. :D

"Oh, promiňte, moje jméno je Anthony Arald Basic."

"Aha? Naše jména už znáte...." zapojil se do debaty James. "Ano, znám. Vaše matka je úžasná...." zase se zasnil Anthony, ale rychle zas začal mluvit "Tak, chcete teda pomoct a máte loď?" "Ehm, no, ano, chceme pomoct a loď?" Začal Zack, ale James ho předběhl a dořekl to za něj. "Ta bude!" rychle vypálil, dřív než ho Zack stačil zarazit. "Nu, tak máme vše co potřebujeme, dneska ještě zůstanem tady a zejtra odpoledne vyrážíme!" Zack se ještě na Jamese zahleděl a když se James podíval na něj, daroval mu naštvaný pohled. James se jen usmál a zamířil do jejich pokoje, s telefonem v ruce na kterém si nařizoval budík na zítra  na 7:00, Zack si totiž umínil že James prostě půjde so školy. Amy zatím šla udělat večeři. Když se všichni najedli každý si šel lehnout do postele a Anthony šel do pokoje pro hosty, bylo teprve 20:00, ale zítra měli perný den. 

______________________________________________________


A já bych řekla, že tady to ukončím! :D

Začne to být napínavý a tak a já vás to nechám přečíst až zítra! 

Doufám že dneska to bylo takový detailnější a nebylo to uspěchaný, děkuji za každé přečtení, plusko, za každý koment a tak, moc mě to potěší. Vážně jsem se na tom nadřela. :D

Tak jo, a dneska ještě vyjde Něco o Ničem, a to je tak všechno co chci říct. :D

A teď už 


                        Ahoj a Be Happy!









Komentáře

AENK223Love1D(Bradavice)

Lucy Lupinová: No...U mě to tak někdy nevychází.... smajl

Edit 18:28: Lucy Lupinová: Jo a ano, jsem neuvěřitelná, to mi říká nebo píše asi každý... smajl

AENK223Love1DTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.