Be Happy

One girl's world #1

Ahojte!


ještě ze začátku chci říct něco o tom, takže příběh začíná tam, kde začne být písmo tlustší. Chci říct, že mám strašně moc nápadů co se tam stane, takže mám už vše předmysleno, ale tak asi začneme. Nejdřív se uvedeme do atmosféry :D A tady je mapka jejich domu tady jejich vesnice. Jejich vesnice se jmenuje Ferburk. Ježiš! U toho domu jsem neudělala koupelnu! Ta je za schodama v 2. patře.

Charlotte se probudila ráno v sobotu.

Zívla a podívala se k sestře na postel, jestli ještě spí, ale Chloe tam už nebyla. Asi už šla dolů, pomyslela si Charlotte. Vylezla z postele, i když nechtěla a vzala si bačkory. Otevřela dveře a slezla dolů po schodech. Tam v obýváku objevila Denyho, Mandy, Chloe, Kirsten, Timmyho, rodiče a dokonce i prarodiče s Lolou a Tomym. "Co se děje?!", zeptala se Charlotte. Odpověděla ji mamka, "Zlato, Lottie. Vzpomínáš si na strýčka Norberta?" Charlotte chvíli zapřemýšlela a pak odpověděla "No, asi jo...Proč se ptáš?" "Ou, no...Zavraždili ho." zasmušile odpověděla Mandy. "Mandy!" okřikl ji otec. "No co? Řekla jsem pravdu. Vždyť to ví i Timmy s Kirsten a Chloe!" "No a co, ale ty se to dozvěděli jinak!" pořád ještě rozčileně odvětil táta. Mamča, aby nezačala hádka zasáhla "Prostě...Odešel navěky." Ou, jo...Aha." se sklopenou hlavou odvětila Lottie. "Stlejda umzel! Stlejda umzel!" opakovala dvojčata Kirsten a Timmy. "No tak! Nechte toho!" řekl jim děda. Deny se tiše zasmál. Lottie na něj smutně pohlédla. "Nech toho, Deny!" okřikla ho Chloe a pak pokračovala "Deny strejdu nesnášel, víš ségra?" "Ehm..Jasně, jo no. Vzpomínám si." řekla Lottie a ironicky se trochu zasmála. "Deny. Mandy. Chloe a Charlotte. Vy starší se běžte obléct a pojedeme za tetičkou Susan. (čti Sjůzn)!" Všichni vyvolání jen zamumlali pár nadávek, ale šli. "Kirsten, Timmy! Vy dva, zlatíčka, jdete s babičkou a dědou nahoru a oni vás obléknou, ano?" řekla mamka a hned zase pokračovala "Já s tatínkem musíme zařídit v navigaci cestu a tak. Přece víte, že je to na druhé straně země, ne?". Kirsten s Timmym nesrozumitelně zamumlali odpověď a nechali se odnést do pokojíčku. Mamka s tátou zatím hledali adresu v navigaci. 


Charlotte s Denym se oblékli jako první. Lottie si vzala modrou sukni a růžové tričko s obrázkem kočky. Pod tím ještě měla punčocháče. Bylo jaro, takže to bylo vhodné. Deny měl obyčejné džíny a černé triko s lebkou, které ale nebylo vidět přes džinovou mikinu. Lottie nadhodila "Těšíš se za tetou?" Denis s nezájmem zamumlal, že ne. "Proč ne?" Pokrčovala Charlotte. "Buď zticha!" vyjel na ní Denis. Lottie se trochu lekla a tak uskočila, ale pak zase pokračovala "Proč se takhle pořád chováš?" "Charlotte, nech mě na pokoji!!! HNED!" "Ne a ne a ne! Nechci!" vzdorovala Lottie. "Eh" povzdechl si Deny a otočil se k ní zády, v té chvíli přišla Mandy. "Co se tu děje, otravní sourozenci?" vesele se zeptala. "Je otravná jak...Eh, ať je ZTICHA!" odpověděl Denis. "No, no. Je to tvoje jen o rok mladší sestra, tak se k sobě chovejte lépe, Charlotte? Co mu děláš, tak hrozného?" ptala se Mandy a Lottie rychle odvětila "Jen se ho ptám, proč se tak chová!" "Hmm...Proč se tak strašně poslední dobou chováš, bráško?" zopakovala otázku Mandy. "Ach jo, jasně! Ségry jsou ZASE spolu, že jo!?!" vykřikl na ně Deny. V tu chvíli přišel táta a naštvaně se jich zeptal "CO SE TADY DĚJE!!?!??" Všichni tři se lekli a Chloe, která právě přišla taky. "Ehm...No, ahoj tati." skoro vesele řekla Mandy. "S tebou se ani nebavím! 

Tys je zas srovnávala. Denisi?!? Charlotte! Proč se vy dva zase hádáte?" Už trochu klidněji řekl táta. Lottie rychle začala, ale Deny ji přerušil "Otravuje!!" Lottie se na něj naštvaně podívala a praštila ho "NE, NE!" "Ale JO!" řekl Deny a odstrčil jí. Táta si mezi ně stoupl a zeptal se Chloe "Chloe? Kdo z nich má pravdu?" "Eh, tati? Já právě přišla..." odvětila Chloe. "Oh, jasně." řekl táta a protože si všiml, že prarodiče s Kirsten a Timmym už jdou tak řekl "Jdeme." a vzal si Kirsten a Timmyho. Po cestě k autu do sebe Deny s Lottie neustále strkali, až Denis spadnul a mámu to už dopálilo "Charlotte Emily SELETINOVÁ!!! Přestaň! A ty Denisi, taky!" řekla a začala Denyho zvedat. Eh, jasně! Zase za to můžu já!, pomyslela si Charlotte. Mamka se ptala Denise, jestli je v pořádku, protože se si všimla, že trochu kulhá na levou nohu. Ale on jen řekl, že je v pohodě. Nastoupili do auta. Táta řídil, Kirsten, babička a Timmy seděli v druhé řadě. Pak Mandy a Chloe s dědou a v poslední řadě Charlotte, Denis a mezi nimi mamka. Pořád sledovala Denise a přemýšlela. Vyrazili na cestu, párkrát se zastavili na něco k jídlu a po dlouhých osmi hodinách, konečně dojeli na tetinu farmu. Vzali si  se sebou i kufry, protože měli v plánu zůstat déle. Maminka ještě před odjezdem omluvila děti ze školy a tak byli tady. Jeli s nimi i Lola a Tommy, z čehož byli Chloe, Kirsten a Timmy strašně šťastní. Charlotte s Denisem hned vyrazili za zvířaty. Lottie za koňmi, krávami a prasaty, kteří museli být ve stejné stáji. A Denis zas za psem Rexem, kočkou Mindou a jejími koťaty a fenkou Tauriel, která měla štěňata. Chloe běžela na pole a lehla si do něj, milovala to. Kerstin a Timmy cupitali ke dveřím za mamkou a tátou, kteří nesli kufry. Babička s dědou se procházeli okolo jezera a sedli si na lavičku. Najednou vyletěla ze dveří obytné části farmy teta Susan a narazila do své sestry Betty, neboli mamky Lottie a ostatních. Hned se omluvila a vítala je, táta zavolal přes celou farmu "Děti!! Pojďte se přivítat s tetou!" a všichni přiběhli, i babička s dědou. Přivítali se a Charlotte, Chloe a Denis s Mandy vyběhli nahoru. Věděli, kde mají pokoj, protože tu už několikrát byli. Lottie s Chloe spali na palandě a Denis měl postel hned vedle nich, pod oknem. Mandy spala na druhé straně pokoje. Hned si všichni vybalili do dvou skříní, které ale byli příliš malé na tolik věcí a tak některé oblečení leželo na zemi. Po hodině odpočinku a běhání za zvířaty byli všichni přivoláni na večeři. Kde jim teta začala říkat důležitou věc "Musím vám něco říct. Vím, kdo zabil vašeho strýčka. Byl to...."




Tak, tímto končím dnešní díl. Vím, bylo to takové rychlejší, nebylo to úplně detailné, ale doufám, že se to líbilo. Můžete mě podpořit hezkým komentářem, nebo kritikou, či pluskem. Za tohle všechno budu ráda, díky. Tak a teď už


    

                             Ahoj a Be Happy!
 








Komentáře

Just EmmaVIP(✎ Svet kreslenia a maľova...)

Ahoj, príbeh som nečítala celý a to z viacerých dôvodov.
Príde mi to strašne neprehľadné, chýbajú ti odseky a písmo je na mňa až príliš veľké a to kazí celkový dojem. Prečítala som pár viet a už som sa úplne stratila v menách. Tiež sa mi trochu stráca priama reč s celkovým texom, pohla si to aspoň dať takto alebo to nejak oddeliť.
To je všetko, nehovorím, že to musí byť tak, ako som povedala, sú to len rady, pre niekoho možno aj užitočné. =)

Just EmmaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

nati.horVIP(ANIME!)

Moc sem se na to těšila a nezklamala si mě.Sice sem se trochu motala v jménech,ale to nevadísmajl

Edit 15:16: A šly by nějaké obrázky do příštěsmajl

nati.horTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

AENK223Love1D(Bradavice)

nati.hor: Obrázky...Já to zase nechci plné obrázků, že? Ale zkusím tam jeden, dva přidat. smajl A jsem ráda, že jsem tě nezklamala. Btw ve jménech jsem se motala i já, musím si na ně zvyknout a pochopím kdo je kdo.. smajl smajl

AENK223Love1DTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.