Be Happy and Smile

TOP 5 - prosinec 2015

Ahojte vítám vás u dalšího článku a dnes to bude opět TOP 5 za měsíc prosinec. Vím, že je trošku pozdě, ale lepší někdy než nikdy. A taky se omlouvám, že nevyšli TOP 5 za listopad, ale ten článek jsem psala,ale padesátkrát a vždycky se mi vymazal. Tak doufám, že už to bude lepší a jdeme na to!


1.Oblíbená kosmetika

V prosinci a celkové v zimě jsem si neskutečně oblíbila tu limitku od Essence Merry Berry, která byla úplně skvělá. Ty produkty měli super kvalitu a nejraději bych si koupila úplně všechny. Bohužel to byla jen limitka. Ale z té limitky jsem si hrozně oblíbila, tu největší blbost kterou měli a to je Hair Fragrance neboli vůně do vlasů. Je to úplně hrozná blbost, ale nádherně voní a mohli by udělat i vůni jako samotnou.


2. Oblíbená písnička

Celý tento díl chci ladit tak trochu k těm Vánocům a proto tu mám mé oblíbené vánoční písničky

All I want for Christmas is you - Mariah Carey

Santa Tell me -  Ariana Grande


3. Oblíbené jídlo

Moje babička tento rok napekla jeden druh cukroví, který ještě nepekla. Jsou to kokosky z bílků a ty jsou naprosto fantastické. Se sestřenkou jsme je dlábili celé Vánoce. Vážně je to super, jsou to vlastně kokosky s bílků, které sedí na piškotu s marmeládou. Proste bomba

4. Oblíbená knížka

Sice to není úplně do prosince, ale k Vánocům jsem dostala knížku která se jmenuje ZE SVĚTA HETTY FEATHEROVÉ HVĚZDIČKA od Jacqueline Wilsonové. Je to skvělí příběh z roku 1882 o nechtěné holčičce, která nakonec skončí v cirkusu. Nebudu tady spoilerovat, takže pokud by vás to zajímalo, rozhodně si to kupte.

5. Oblíbený film/seriál

Asi je vám jasné, že tady nebude nic jiného než nějaká pohádka. nebudu tady říkat něco jako Popelka nebo tak a trošku bych vybrala něco z těch nových pohádek. Jak asi víte tento rok vyšli 3 nové pohádky a z těch 3.nových pohádek se mi nejvíce asi líbila pohádka Svatojánský věneček. Nejdříve mi tato pohádka přišla jako největší blbost, ale svým skvělým obsazením a vtipem mi vyšla jako nejlepší!



Tak co? Jak jste si Vánoce užili vy? Určitě mi napište do komentářů váš TOP 5 seznam za měsíc prosince a hlavně mi napište jaká pohádka z těch tří nových, vás nejvíce zaujala. Tak jo, mějte se krásně a 

ahoj  ☕️

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.