My Dolphin Show 8
Hra - My Dolphin Show 8
Video se načítá
 

Be Happy and Smile

Reakce na staré fotky Youtůberů z Facebooku

Ahoj vítám vás u dalšího článku a dnes to budou Reakce na staré fotky Youtůberů. Vyberu jen pár těch Youtůberů a pokud se vám to bude líbit,tak bych teoreticky mohla udělat i další. Tak jo jdeme na to


Kotletka


Ano. Toto je počátek Kotletky a fotka kde se Kotletka srovnává s Emmou Watson. Myslím,že už tehdy byla Kotletka pěkně sexy.


Stejk

Tady vidíme úplné začátky Stejka. Jeho první videjka už tehdy měla nějaký směr a bylo jasné,že ten kluk to někam dotáhne. Tady ho ještě můžeme vidět bez čepice a s vlasy ☺️. Zrovna kvůli tomu jsem sem tu fotku dala.

Vidrail a Smusa



Hned jsem si všimla na Smusovi těch očí. Jsou k popukání.Tohle je fotka z Vidrailova z Facebooku a je z roku 2013. Oba dva se nějak výrazně nezměnili,ale showmani to už byli.

GogoManTV

Toho výrazu se nemůžu nabažit. A ty vlasy jaké měl krásně kudrnaté. Vypadá tak nevinně.Tahle fotka z koněm je z roku opět 2013 a je pecková. 

Hoggy


Tady to kluci pořádně rozjíždí. Je tu společně z Housem a Matušem. Na téhle fotce už vypadají všichni normálně,skoro tak jak je známe,ale tahle fotka je prostě speciální a naprosto boží.

Jirka Král


Tato fotka je Jirky jako prvňáčka. Než směšná se mi,ale zdá roztomiloučká. Je to super a už tehdy mu to slušelo.


Tak jo já doufám,že se vám to líbilo,pokud ano můžete sledovat můj blog nebo napište komentář koho bych měla dát do dalšího dílu a mějte krásně a 

Ahoj  ☺️ 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.