Holly Muffin Maker
Hra - Holly Muffin Maker
Video se načítá
Doodle Devil
Hra - Doodle Devil
Video se načítá
Equestria Girls Pinkie Pie
Hra - Equestria Girls Pinkie Pie
Video se načítá
Pou Nose Doctor
Hra - Pou Nose Doctor
Video se načítá
Monster High Abbey Bominable
Hra - Monster High Abbey Bominable
Video se načítá
Movie Star
Hra - Movie Star
Video se načítá
Ariel Love Rivals & Elsa
Hra - Ariel Love Rivals & Elsa
Video se načítá
Papa´s pizzeria
Hra - Papa´s pizzeria
Video se načítá
 

Be Happy and Smile

My favourite places 1.díl

Ahote,

vítám vás u prvního dílu ze tří My favourite places. Jde o to,že vám budu psát o mích oblíbených místech. Dnes půjde o moje oblíbené restaurace,kavárny a celkově místa kde se dá dobře najíst.Jsou to místa pouze v Brně takže se omlouvám,ale jinde jsem takhle moc nejedla.


1. The Cat Café 

Tato kavárna či restaurace se nalézá v Brně v Černých polích. Interiér je velmi moderní a upravený. V této kavárně jsem byla jednou,ale stačilo mi to natolik,že vím jak je super. Tato kavárna je nekuřácká,takže luřáci si na své asi nepřijdou. Co mě hrozně nadchlo že tam je,něco čemu se říká 4.patro. Je to tam celé zařízené do stylu retro a je to skvělé. Na jídle jsem si tu také moc pochutnala.


2. Potrefená Husa

Tato restaurace se nachází v Galerii Vaňkovka. Bohužel jsem se tu nemohla moc dlouho zdržovat,protože jsem tu byli s příměstským táborem a na nějaké velké zkoumání této restaurace zkrátka nebyl čas. Ohromila mě především vynikajícím jídlem. Tato restaurace má 2. patra. Sice to není nějaké veliké patro,ale úplně maličké,ale myslím že to stačí. Na co jsem se,ale stihla podívat tak to byl jídelní lístek. Opravdu mají obrovitý výběr jídla a pití což mě hodně překvapilo.


3. Restaurace SAVOY

Luxusní restaurace v centru města,takže pokud si někdy uděláte výlet do Brna,doporučuji si zajít do této restaurace. K vašemu milému posezení vám i hraje krásná hudba,takže se nudit nebudete. Tato restaurace jsem se někde dočetla,že je připravují různé oslavy,svatby,večírky a kdo ví co ještě. Pokud budete někdy potřebovat prostory k něčemu takovému,máte tu možnost.


Takže já doufám že se vám článek líbil. Napište mi třeba co chcete do dalšího dílu My favourite places. Mějte se hezky a

Ahoj ☺️

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.