Abuba The Alien
Hra - Abuba The Alien
Video se načítá
Disco Bowling
Hra - Disco Bowling
Video se načítá
Shakira
Hra - Shakira
Video se načítá
Man in Gap
Hra - Man in Gap
Video se načítá
Monkey GO Happy Guess?
Hra - Monkey GO Happy Guess?
Video se načítá
Cleo de Nile Monster High
Hra - Cleo de Nile Monster High
Video se načítá
Fashion Designer New York
Hra - Fashion Designer New York
Video se načítá
Spiderman 2 Web of Words
Hra - Spiderman 2 Web of Words
Video se načítá
Harry Potter Magic Words
Hra - Harry Potter Magic Words
Video se načítá
Runway Beauty Secrets
Hra - Runway Beauty Secrets
Video se načítá
Cutie Bedroom Cleaning
Hra - Cutie Bedroom Cleaning
Video se načítá
Ariel Love Rivals & Elsa
Hra - Ariel Love Rivals & Elsa
Video se načítá
 

Be Happy and Smile

❤️‍Moje oblíbené herečky❤️‍

Ahojte vítám vás u dalšího článku a dnes to bude slibované Moje oblíbené herečky.


Selena Gomez

Selena Marie Gomezová je americká herečka a zpěvačka, která je známá pro svou roli Alex Russo v seriálu Kouzelníci z Waverly, který dvakrát vyhrál Cenu Emmy. Následně také hrála v televizních filmech A zase jedna popelka!, Kouzelníci z Waverly Film, a Program pro ochranu princezen. Ztvárnila také hlavní roli v divadelním filmu Ramona a Beezus a roku 2012 si zahrála ve filmu Spring Breakers. Jako malá se objevila také v seriálu Barney a přátelé.

Její kariéra se rozšířila i do hudebního průmyslu, Selena je zpěvačka a zakladatelka popové kapely Selena Gomez & The Scene, která vydala již tři zlatě certifikovaná alba, Kiss & Tell, A Year Without Rain a When the Sun Goes Down, které vynesli tři platinově certifikované skladby, Naturally, Who Says a Love You Like a Love Song. Gomezová také přispěla k soundtrackům k filmům a seriálům Zvonilka, A zase jedna popelka!, Kouzelníci z Waverly a Na parket po podepsání smlouvy s Hollywood Records. Momentálně má i svou vlastní modní značku, která se jmenuje Dream Out Loud, která se prodává v obchodech K-Markt v USA.
Dne 3. září 2009 se stala ambassadorkou UNICEF. 


Keira Knightley

Keira Knightley je anglická filmová herečka. V roce 2007 byla zařazena na seznam nejlépe placených hereček světa, v roce 2008 časopis Forbes uvedl, že jde o druhou nejlépe placenou herečku v Hollywoodu.

Hereckou kariéru zahájila již jako dítě, mezinárodního uznání se dočkala v roce 2003 poté, co hrála ve filmech Blafuj jako Beckham, Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly a Láska nebeská. Vzápětí se objevila v několika významných hollywoodských filmech. Získala nominaci na Oscara i Zlatý glóbus za roli Elizabeth Bennetové v adaptaci novely Jane Austenové Pýcha a předsudek z roku 2005. O dva roky později byla znovu nominována na Zlatý glóbus za nejlepší ženský herecký výkon, stejně jako na cenu BAFTA za nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli za výkon ve filmu Pokání. 


Emma Watson

Emma Charlotte Duerre se narodila rodičům Jacqueline a Chrisovi (oba právníci) v Paříži 15. dubna 1990. Když jí bylo pět let, rodiče se rozvedli a Emma se i se svým mladším bratrem Alexem (nar. 1993) přestěhovala do Oxfordshire, kde žili s jejich matkou. Emma má tři nevlastní sourozence - od rozvodu dodnes žije Emmin otec s ženou, se kterou má tři děti - dvojčata dcery Ninu a Lucy (nar. 17.9.2004) a syna Tobyho (nar.2003). Jelikož Emma do pěti let vyrůstala ve Francii, tak kromě angličtiny umí francouzsky.

V 7 letech Emma vyhrála svou první cenu ve školní recitační soutěži. Bylo jí právě 9 let, když muž z castingové agentury cestoval po všemožných školách v Anglii a hledal talentované děti pro konkurs do prvního filmu o Harrym, Ronovi a Hemioně. Emma si vzpomíná, že do toho šla (na konkurs) kvůli svým kamarádům a také proto, že si myslela, že by to mohla být zábava... Poté, co producent vybral herce do dvojice Rona a Harryho, byla Emma zavolána do kanceláře produkce spolu s Rupertem Grintem, kde jim oboum bylo sděleno, že vyhráli role Hermiony a Rona.

Brenda Song

Brenda Song je americká herečka a zpěvačka.
Narodila se 27. března 1988 v Kalifornii. Její rodina se ještě před narozením Brendy přestěhovala do USA z Laosu.Má dva mladší bratry a drží černý pás v Tae Kwon Do.
Od roku 2005 účinkuje v seriálu Disney Chanel: Sladký život Zacka a Codyho .
Její první televizní vystoupení bylo v reklamě Malý Císař.


Mila Kunis

Milena Markovna „Mila“ Kunis je americká herečka ukrajinského původu. Její práce zahrnuje roli Jackie Burkhart v seriálu Zlatá sedmdesátá a hlas Meg Griffinové v animovaném seriálu Griffinovi. Také hrála ve filmech jako Kopačky, Max Payne, Kniha přežití, Černá labuť nebo Kamarád taky rád.

V roce 2010 obdržela cenu Marcella Mastroianniho za nejlepšího mladého herce nebo herečku na Benátském mezinárodním filmovém festivalu za roli baletky Lily ve filmu Černá labuť. Za tutéž roli byla také nominována na Zlatý glóbus a cenu Screen Actors Guild Award v kategorii nejlepší herečka ve vedlejší roli.


Ashley Tisdale

Ashley Tisdale, celým jménem Ashley Michelle Tisdale se narodila 2.7.1985 ve West Deal, New Jersey. Je to úspěšná modelka, herečka a zpěvačka, která se narodila ve znamení raka. Žije ve Spojených státech amerických.

Ashley Tisdale se poprvé objevila na televizní obrazovce v několika epizodách různých seriálů např.: Smart Guy, 7th Heaven, Grounded for Life, Boston Public, Strong Medicine, Charmed a Beverly Hills, 90210. Zazářila v seriálu The suite life of Zack and Cody jako chůva Maddie Fitzpatrick hlavních postav.Měla také malou roli ve filmu Donnie Darko v roce 2001. Poté se Ashley Tisdale stala známou. Nejvíc ji proslavila role namyšlené a rozmazlené barbie Sharpay Evans v televizním filmu High School Musical ,High School Musical 2,High school musical 3 - Senior Year.Ale nezůstává jen u HSM. Kromě dabování pro Disney má i jiné filmové projekty jako They came from upstairs nebo Picture this! 


Tak já doufám,že se vám článek líbil. Pokud ano dejte + nebo sledujte můj blog. Tak se mějte krásně a 

Ahoj ☀️

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.