❤Ariana's Blog❤

Ariana Grande

Aloha lidi,jak už z nadpisu víte tento článek bude o Arianě Grande.

dál už nemám co říct takže JDEME NA TO :


Ariana grande vystupuje především jako zpěvačka ale i jako herečka,skladatelka a také tanečnice

Přezdívka : Ari,AG a nebo Little Red


Narození: 26.6.1993 v Boca Raton,Florida,USA


Rodina : Joan Grande (šéfka společnosti Hose-McCann Communications) a Edwarda Butera (který vlastní grafickou firmu )

Nevlastní bratr Frankie


Barva vlasů,očí,kůže : barva vlasů:hnědá

                                                 barva očí:hnědá

                                                 barva kůže:běloch




Kariéra:   Do roku 2008                                                                                                V dětství vystupovala s dětským divadlem Fort Lauderdale Children's Theatre, kde dostala svou první roli v muzikálu Annie, i tak se objevila v muzikálech Kouzelník ze země Oz a Kráska a zvíře. V osmi  vystupovala na zájezdové lodi s orchestrem. Navštěvovala Pine Crest School a North Broward Preparatory School. 

V roce 2008 byla obsazena do  role roztleskávačky Charlotte v Broadwayském muzikálu 13. Za roli získala cenu National Youth Theatre Association Award.


        Od roku 2009 do roku 2012 aneb "Průlom s Nickleodeonem"

V roce 2009 se zúčastnila konkurzu do televizního seriálu stanice Nickelodeon v New Yorku, společně se svojí kamarádkou z muzikálu 13 Elizabeth Gillies která dostala roli "protivné holky" Jade West . Byla obsazena do role Cat Valentine, spolužačky hlavní protagonistky Tori Vegy (Victoria Justice).

Kvůli roli si musela obarvit vlasy na červeno, protože exkluzivní producent Dan Schneider nechtěl, aby celé obsazení seriálu mělo hnědé vlasy. Seriál měl premiéru 27. března 2010.

Po první sérii seriálu se chtěla začít věnovat hudbě, a tak  v srpnu 2010 tačla pracovat na svém prvním albu. Poprvé se její písnička „Give It Up“ objevila na soundtrackovém albu Victorious Music from the Hit TV SHow v srpnu 2011. Při natáčení seriálu natočila několik nahrávek coververzí písniček od Adele, Whitney Houston a Mariah Carey na YouTube. V roce 2011 propůjčila svůj hlas víle Diaspro do animovaného seriálu na Nickelodeonu pod názvem  Winx Club. Po první sérii byla přeobsazena Cassandrou Morris.

Druhé soundtrackové album Victorious  bylo vydáno 5.6. 2012 . Po třetí sérii seriálu V jako Victoria bylo oznámeno, že seriál nebude prodloužen. Finální epizoda byla vysílána 2. února 2013. V srpnu se potvrdilo, že stanice Nickelodeon chystá seriály iCarly a V jako Victoria s Arianou a Jennette McCurdyovou v hlavních rolích. Sitcom, který byl po první sérii zrušen, byl nazván Sam & Cat. Třetí a taky poslední sountrackové album Victorious  bylo vydáno 17.7. 2014.

V prosinci 2012 spolupracovala na singlu „Popular Song“ s britským zpěvákem Mikou.



Ariana Grande při vystoupení  

na World Wide Day of Play v roce 2013



                                Od roku 2013 až do ted

Své debutové album Yours Truly vydala 30. srpna 2013. V září 2013 debutovala jako číslo 1 na žebříčku Billboard 200. Hlavní singl „The Way“, na kterém spolupracovala s Macem Millerem, debutoval jako číslo 10 na žebříčku Billboard Hot 100. Druhý singl „Baby I“ debutoval jako číslo 21 na žebříčku Billboard Hot 100.

V roce 2013 si zahrála ve filmu Swindle roli Amandy Benson, po boku Jennette McCurdyové. Film měl premiéru na stanici Nickelodeon v srpnu. V tentýž měsíc nazpívala duet s Nathanem Sykesem ze skupiny The Wanted „Almost Is Never Enough“. Rovněž se připojila k Justinovi Bieberovi na jeho Believe Tour, kde si zazpívala na třech vystoupeních.

V roce 2013 vyhrála cenu American Music Award v kategorii Umělec roku a vydala vánoční Christmas Kisses.

V létě 2013 začala pracovat se skladatelem Ryanem Tedderem a producenty Bennym Blancem a Maxem Martinem na druhém albu. Ten samý měsíc získala cenu People's Choice Award v kategorii Nejoblíbenější průlomový umělec. V březnu 2014 vystoupila v Bílém domě na koncertě „Women in Soul: Performance at the White House“.

Své druhé album My Everything vydala 25.8. 2014. Album se stalo číslem 1 na žebříčku Billboard 200. Hlavní singl „Problem“, na kterém spolupracovala s australskou rapperkou Iggy Azaleou, se umístil na třetím místě žebříčku ve Velké Británii, postupně se však vyšplhal na první místo. Druhý singl „Break Free“, na kterém spolupracovala s německým hudebníkem a producentem Zeddem se umístil na 4. místě žebříčku Billboard Hot 100. Za videoklip k písničce „Problem“ získala cenu MTV Video Music Award v kategorii Nejlepší popový videoklip. Společně s Jessie J a rapperkou Nicki Minaj nazpívala písničku „Bang Bang“, která debutovala na 3. místě amerického žebříčku a stala se tak její třetí písní v žebříčku Billboard Hot 100 v ten samý týden .  Dne 2. února 2015 vydala píseň jmenem „One Last Time“, v jehož videoklipu je znázorněn konec světa. V listopadu vydala vánoční písničku „Santa Tell Me“.

 V Japonsku vydala v květnu album The Remix. 

V červenci 2014 začala pracovat s producentem Tommym Brownem na třetím studiovém albu. Fanoušci se o albu dozvěděli přes její Twitter, kde jednomu z  ptajících se fanoušků napsala „Ano, název alba i hlavní písně bude Moonlight.“Ariana se však později rozhodla místo Moonlight pojmenovat album Dangerous Woman.

Dne 30.10. 2015 vydala hudební videoklip ke svému prvnímu singlu z alba Dangerous Woman s názvem „Focus“.  Ve videoklipu Ariana Grande vystupuje v paruce s bílými vlasy.

Na Vánoce roku 2015 Ariana nečekaně vydala své druhé vánoční album  s názvem Christmas & Chill, které se údajně natáčelo v jejím domácím studiu. 

Na jaře 2016 vydala svůj nový hlavní singl „Dangerous Woman“.


!!!!!!!!!!!!!!!!!! Během koncertu Ariany Grande v anglickém Manchesteru 22.5.2017 došlo k teroristickému útoku,KTERÝ ZABIL 22 LIDÍ,dalších 59 zranil a způsobil paniku mezi ostatními učastníky koncertu v hale Manchester Arena,která má kapacitu 21 tisíc diváků !!!. Ariana podle zpráv zůstala nezraněná. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


                                 Zajímavosti
Její jméno bylo inspirováno princeznou Orianou ze seriálu Kocour Felix (1958).

Má italské předky.

 Nevlastní bratr Frankie, kterému bylo deset let, když se narodila, a který se stal hercem a producentem.

Později se její rodiče přestěhovali do New Yorku.

Když jí bylo osm nebo devět let, její rodiče se rozvedli.


                      A samozřejmě Obrázky a Videa:

 ta změna
[Unsupported element format] 

rok 2015

  

rok 2008 

[Unsupported element format] 


 



 Tak to je pro dnešek vše doufám že se vám článek líbil a nezapomente na plus 

jinak Aloha
a ještě :hlasování








 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.