Ace Gangster Taxi
Hra - Ace Gangster Taxi
Video se načítá
Cookie Connect
Hra - Cookie Connect
Video se načítá
Clothing Store Hostess
Hra - Clothing Store Hostess
Video se načítá
Slither.io
Hra - Slither.io
Video se načítá
 

♥pejskové♥

Moje knížka-Já a můj pes

ČAHOJ!Tak jelikož jsem napsala jednu knížku(říše zvířat),která mi tak jako připadá blbá sem to psát,napíšu vám sem tu druhou,co mám rozepsanou-Já a můj pes. Napíšu vám sem úvod a vy mi napište,jestli jí mám psát dál nebo ne,a potom sem napíšu úvod té první(Říše zvířat)tak tam mi napište,jestli jí mám napsat taky(i když má jen devět krátkých kapitol-dvacet sedm stran,je celkem dobrá..)Jo a taky obě knížky vypráví hlavní hrdinka(ano,obě jsou o holkách,žádný kluci,jenom tátové,bráchové a..co já vím,třeba v téhle druhé,budou i kluci,jako že,ale nevím...)Tak,tady to máte:



Ahoj, já jsem Viki Navrátilová. Je mi 13(teda teď,ze začátku knihy mám narozeniny)-14 let.Mám moc ráda zvířata a hlavně psi.
Mám bratra Toma kterému je 8 let.
Máme doma plus mínus 100 akvarijních rybek. Jmenují se Nemo,Patrik,Alex,Betynka……..no dobře,to by zabralo půlku knížky:).Tomáš má křečka Žroutíka.To je hodně šílené jméno!Potom máme taky kocourka Uhlíka.A to jsou všechny naše zvířátka.
Moje nejlepší kamarádka se jmenuje Sabča. Je moc vtipná a bláznivá. Má pejska Mikiho a já jí ho moc závidím. Ona zase závidí Tomovi křečka. Její pes Miki je jezevčík.Je to taky pometlo,stejně jako jeho panička………
Moc bych chtěla psa-bígla. Potom bych s ním chtěla jezdit po psích přehlídkách a vyhrávat první místa a mnoho dalšího.

Já si myslím,že to:,,Je to taky pometlo,stejně jako jeho panička.."že to je fakt super :D.

A aby to nebylo jen tak,zkusila jsem Viki udělat ve hře Mega anime avatar creator.:D

Tak nějak takhle vypadá Viki. Má ráda pejsky-tak jsem jí tam dala pejska.:)A dala jsem jí do parku,protože...protože v první kapitole.:D 

Tak to je všechno. Napište,jestli mám pokračovat a ČAHOJ!papipou:)

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.