♥NewShine♥

Za chvíli do školy! (Batoh, pouzdro, TIPY)

Ahoj, vítám vás u dnešního článku :)

Určitě už někteří z vás začínají nakupovat potřeby do školy. Já už to mám naštěstí za sebou :D Tento rok jdu osmičky, takže za 2 roky mě čeká výběr povolání a takovýchto dalších věcí. Tento rok se do školy vůbec ale vůbec netěším. Už nesmíme dělat chyby protože známky z osmé a deváté třídy se zapisují a poté rozhodují o tom jak budeš pokračovat.Já bych se chtěla věnovat zpěvu. Miluju hudbu, miluju zpěv, tanec a všechno co k tomu patří, ale nemám na to živit se tímto. Také bych si jednou chtěla zkusit modelig. Ale zpátky do reality...Vůbec netuším kam půjdu, co budu dělat a jakou si zvolím druhou část života. Napište mi, jaké je vaše vysněné povolání. A teď zpátky k osmé třídě.Jak už jsem říkala osmá a deváta jsou důležité, takže by mě zajímalo jestli někdo máte nějaké tipy jak se učit a nebo tak. Samozdřejmě to co vyhovuje vám nemusí vyhovovat ostatním. Někdo se učí 3 hodiny a někdo si to přečte a umí to. Máte nějaké tipy jak se učit. Napište mi jak dlouho se vy učíte a jakým způsobem :) Já si třeba zalezu do pokoje a učím se nahlas. :DJaký je váš oblíbený předmět? Můj oblíbený předmět byla vždy výtvarka, hudebka a takové ty volné předměty...Ale celkem mě i poslední rok bavila čeština :D


Chtěla bych vám říct, kde jsem si tento rok kupovala batoh, a pouzdro a pokud tyto věci ještě nakoupené nemáte, tak zároveň vám třeba dát tip :) 


Batoh 

Batoh jsem si teda objednávala ze stránky TopBatohy! Úplně dole na konci článku budou odkazy na stránky a zároveň i na moje kupované věci :D Já jsem si nekupovala aktovku, protože, na mě už to přijde blbý a už bych ani aktovku nechtěla. Já si objednala tento černo-bíly batoh, ale pak se mi líbil i jeden fialový. Nakonec jsem se rozhodla pro černý :)  Jsou tam nádherné batohy, takže se určitě mrkněte.

      


Pouzdro

 Já jsem se koukala na penály na stránce Wayfarer. Nemají tam takové ty klasické pouzdra s kapsičkami na tužky, s poutky na pera atd. Mají tam prostě obyčejné penály, které jsou podle mě vhodné pro 2.stupeň tak pro osmou třídu, protože to už pastelky moc nepotřebuješ. Já jsem si nakonec vybrala toto pouzdro, ale mají tam spoustu dalších motivů!


Dále jsem si říkala že bych do tohoto článku mohla dát i pár otázek něco jako "krátký tag", takže tady jsem jich pár vybrala.


1.Do jaké třídy půjdeš?

To už tu bylo hodně zmiňované, do 8.třídy


2.Na co se nejmíň těšíš a na co nejvíc?

Nejvíc asi na kamarády a nejmíň celkově na to učení, na tu nervozitu a tak...


3.Budeš mít v tomto školním roce nové předměty?

Ano, chemii 


4.Jaké jazyky se učíš?

Angličtinu a Němčinu :)


5.Který předmět ti jde nejlépe a který nejhůře?

Nejlépe matematika, čeština a hudebka.

Nejhůře přírodopis, fyzika, dějepis 


Odkazy na stránky, batoh a pouzdro

Stránka s batohy-http://www.topbatohy.cz/stylove-batohy/

ČernoBílý batoh-http://www.topbatohy.cz/stylove-batohy/batoh-nationality-bag-black-white/

Wayfarer-http://www.wayfarer.cz/

Pouzdro s pejskem-http://www.wayfarer.cz/produkt/skolni-penal-pug



Tak já si myslím že tohle bylo pro dnešní článek všechno. Napište mi jaké je vaše vysněné povolání, jestli máte nějaké tipy na učení, jak se učíte v, jaký je váš oblíbený předmět a rakovéto další věci. Moc ráda si je přečtu. A hlavně mi prosím pište otázky na Ask! Děkuji


Děkuji za každé +



Komentáře

Elena1476

já jdu taky do 8. třídy . Moje vysněné povolání ? Asi veterinářka ale nejsem si jistá. Mě jde nejlíp přírodopis a čeština a němčina, a nejhůř Matika tu nenávidim,

Elena1476To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

CatherineVIP(♛Nadpřirozeno♛)

Ahojky. Hezký článek smajl. Moje vysněné povolání? Tak to je zdravotní sestra. I když jsem se asi rok před tím nemohla rozhodnout smajl. Nakonec jsem si vybrala a jdu po prázdninách do prváku na zdravku.
A jak se učím? Většinou si to čtu nahlas, v pokoji, kde je ticho.
Se máš, že jdeš do osmičky. Ta je docela v pohodě smajl.

CatherineTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Spectra38VIP

Moje vysněné povolání je překladatelka. Jdou mi jazyky a nemusím se je učit. Moje oblíbené předměty jsou tím pádem jazyky. smajl
Já se učím tak ,že si zalezu do pokoje ( jako ty) a učím se to nahlas.
Jinak moc pěkný článek!

Otázky:¨
Jak se máš?smajl
Tvůj nejoblíbenější obchod s oblečením?
Jak dlouho ti většinou vydrží batohy do školy?
Máte ve škole bufet, když ano chodíš do něj?

Snad stačí..smajl

Spectra38To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

ElzaVIP

Spectra38: Wow, to je moc hezké vysněné povolání, moc se mi líbí tvůj názor. A moc děkuji za otázky na Ask smajl

ElzaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

josefaVIP(Žijeme hudbou ^.^)

Ahoj,
moje vysněné povolání je masérka smajlsmajl nebo psychiatrička ale to bych v obou případech musela jít na školu kde se učí z 80% člověk jako je asi "zdrávka" .Jinak se vůbec neučím a to mi vyznamenání vydrželo do páté třídy jenom v šesce jsem měla o jednu dvojku navíc smajl Můj nejoblíbenější předmět je matika a dějepis.
Otázky: Co si sbírala jako malá ?(myslím jako že si měla nějaký koníček )
Co si měla na vysvědčení v sedmé třídě ?
Máš nějakého učitele kterého nesnášíš?
Brambůrky nebo bonbony ?
Co děláš o svůj volný čas ?

josefaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.