♥NewShine♥

Moda, Krása a Životní styl-Cestování

Ahoj, dnes tu máme další článek ze série Moda, Krása a Životní styl :) Tentokrát se budeme věnovat Cestování a myslím že můžeme jít rovnou na to :)


Cestování

Je to tak osvobozující, podívat se, jak se žije jinde, jak se lidé chovají, co jedí, jak mluví a co je baví :) Svět je různorodý, tak proč zůstat na jednom místě? Věříme, že cesty jsou tím, co nám přináší nejvíce zkušeností a rozhledu.Máme to štěstí, že nás rodiče už od malička vedou k cestování. Ať už to jsou výlety po Čechách, celé České Republice a nebo Evropě. Málokdy pro nás znamenala dovolená resort a hotelový bazén. Objevujeme města, jídla, ruch a život ostatních :)


Jak přežít cestování? 

Pokud bude cesta, na kterou se chystáš, trvat dlouho, ať už letíš, nebo jedeš autem či autobusem, je potřeba se pořádně připravit. :)

1.Vezmi si s sebou nějaký malý polštářek! Pokud budeš cestovat přes noc, vezmi si buď klasický a nebo ten co se nafoukne kolem krku a uvidíš že za něj, budeš vděčná. Není nic horšího, než když chceš po cestě spát, ale místo toho celou cestu hledáš pohodlnou polohu. Potom tě můžou bolet záda a můžeš být celou dovolenou unavená, takže polštář stojí za to :)

2.Můžeš si vzít i velký, tenký šátek. Můžeš si ho uvázat kolem krku, když je moc silná klimatizace, přikrýt se jím jako dekou, nebo ho složit a dát si ho jako polštářek pod hlavu

3.Do příručního zavazadla si zabal i kartáček a pastu a než usneš a samozdřejmě i ráno, si vyčisti zuby. Nejen pro to, že o ně musíš pečovat, ale budeš si připadat více svěží :)

4.To samé platí i s micelární vodou. Na cestu se vůbec nemusíš líčit, ale po cestě se můžeš osvěžit tím, že si vyčistíš pleť :)

5.Dostatek tekutin! Nezapomeň si vzít dostatek vody! K jídlu si vem vždy alespoň balíček preclíků. Neuděláš s nimi nepořádek a zasytí tě

6.Zábava: Na cestu si nabij telefon a poslouchej hudbu. Z počítače či tabletu si můžeš pustit film nebo pokud jedeš přes den, můžeš si s sebou vzít časopis nebo knížku na čtení. Nezapomeň na vlastní sluchátka!

7.I když si do sluchátek nebudeš nic pouštět, nasaď si je, pomohou ti eliminovat okolní hluk a bude se ti lépe spát. 

8.Sundej si boty. Když poletíš (pojedeš) bez bot, budeš mít mnohem větší pohodlí a zároveň ti nohy tolik nenatečou. Pokud si budeš při cestě sundávat boty, vezmi si s sebou teplé ponožky, kdyby ti náhodou po cestě byla zima :)

9.Když už opravdu nevíš, jak si sednout a uvelebit se, zvedni se a běž se projít na toalety. Tam se protáhni, aby se ti tělo trochu prokrvilo a uvidíš, že až se vrátíš na sedačku, bude to mnohem příjemnější.

10.To platí i pro dlouhé cesty autobusem. I když si na povinné přestávce nepotřebuješ odskočit na záchod, běž se ven protáhnout a nadýchat se čerstvého vzduchu.



Doufám, že se vám článek líbil :) Napište mi, jestli ráda cestuješ, kde všude jsi byla, kam by jsi se chtěla podívat a jak často cestuješ do zahraničí :) 


Děkuji za každé +








Komentáře

Cleo 5842VIP

Elza: musíš nejdřív zmáčknout tlačítko vedle Backspace (takovýto jak je na něm rovná se, plus, háček a čárka) a potom zmáčkni o, ale nemačkej to naráz. smajl óóóóóóó smajl

Cleo 5842To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.