♥NewShine♥

Krásné vlasy na týden/ Křídy na vlasy

Ahoj, vím že už dneska článek vyšel, ale myslím že se nebudete zlobit když vyjde ještě jeden :) Tento článek, je taková RECENZE na křídy na vlasy. Jelikož já jedny křídy na vlasy vlastním, tak jsem se rozhodla se s vámi podělit o zkušenosti s nimi, o můj názor na křídy na vlasy, kde můžete křídy na vlasy sehnat a tak :) 

Co jsou to KŘÍDY NA VLASY?

Je to poslední módní trend z USA. Oproti klasickým barvám na vlasy jsou bezpečné - pastely neobsahují žádné chemikálie a neničí tak vlasy. Jsou ideální na party a festivaly, tábory, různá představení a vystoupení. Použít se dají všude, kde chcete dočasně vytvořit originální vzhled. Za dvě či tři umytí se barva vymyje a tak můžeš stále zkoušet nové styly. Pastelové barvy neobsahují žádné chemické látky. Jen barvivo a minerály. Jsou proto absolutně bezpečné a neškodí vlasům. Jsou vhodné dokonce i pro Tvé nejmilejší domácí mazlíčky.Pozvi své kamarádky domů na barvící párty. Barvení pastelem je zábava a dohromady určitě vymyslíte spoustu originálních designů.


Já jsem teda své křídy na vlasy objednávala na stránce:

Pastelovebarvy.cz-http://www.pastelovebarvy.cz/


Dají se zde zakoupit ve 24 kusech a nebo ve 12ti kusech :) Teď se budu bavit pouze o této stránce a o křídách které se dají zakoupit na této stránce!!!

Vzorníky barev-24 Ks-389Kč

Vzorník-12 Ks-289Kč


Barvy ti přijdou s návodem, rukavicemi a zástěrou. Každá barva je zabalená v průhledném obalu. 

Já mám teda těch 24 kusu, protože mi to přijde o hodně výhodnější :) Už jsem používala 2x červenou barvu a jednou ( na skoro celou hlavu) modrou. Dají se koupit křídy na vlasy, kde je třeba jen jeden odstín a je tam 5 kusů. S těmito křídami teda zkušenosti nemám, ale jedna youtuberka také dělala recenzi na křídy na vlasy a říkala že ty, kde je jeden odstín a 5 kusů jsou strašné, je od toho všechno špinavé povlečení, oblečení a že jí celkem i vysušily vlasy...Takže bych teda z toho co jsem od ní slyšela vám spíše doporučila tyhle :) Pokud máte křídy na vlasy a nemáte k nim návod tak ho najdete tady:

Návod na barvení vlasů

Ještě před návodem bych chtěla dát radu mladším slečnám: K barvení vlasů si k sobě vem maminku, starší kamarádku a nebo starší sestru, která ti s nabarvením pomůže.Máš-li tmavé vlasy, vybírejte si světlé a zářivé odstíny pastelů. Pokud máš světlé vlasy, můžeš si vybrat ze všech různých odstínů barev. Na vlasy ti chytne jakákoliv barva dobře. Nasaď si ochrannou zástěrku a rukavice.Prameny vlasů, které chceš nabarvit, namočte a jen lehce vyždímejte.Vlasy rozčeš a začni nanášet barvu. Přejížděj křídou po vlasech nahoru a dolů, dokud nedosáhneš požadované sytosti. Prameny vlasů barvy z vrchu i ze spod. Pramínek při barvení můžeš trochu zkroutit, docílíš tak rychlejšího nabarvení.Zkontroluj, zda na vlasech nezůstaly neobarvená místa. Vlasy vyfénuj nebo nechte přirozeně uschnout. Za mě teda rozhodně vyfénovat, nebo barvu budete mít po celém bytě.Opatrně rozčeš nabarvené vlasy. Podle potřeby ještě dobarvi křídami a před zafixováním barvy teplem naneste ochranný olejíček. DŮLEŽITÝ KROK:Vlasy zažehli žehličkou na vlasy. Barvy se tak nebudou drolit. Můžeš opět nanést ochranný olejíček na vlasy pro lesk, vlasy lze také nalakovat. Barvy z vlasů smyje běžným šampónem po 1 až 3 umytí. 

Tady máte pár obrázků, jak to může vypadat (takovou inspiraci):

              

                              


Můžete klidně obarvit i své domácí mazlíčky! POZOR: Někde kde si barvu nemohou olízat (hlava, záda)!


Tak tohle by bylo asi všechno. Dala jsem si s tím celkem dost práce, tak doufám že to oceníte. Můžete mi napsat co si o křídách na vlasy myslíte, jestli máte křídy na vlasy, pokud máte můžete mi napsat které barvy jste zkoušeli, nebo která vám nejvíce vyhovovala. Vy co křídy na vlasy nemáte, mi můžete napsat jestli uvažujete, že si je pořídíte. :)

Celkem jsem přemýšlela jestli sem tu fotku mám dát, ale nakonec jsem se rozhodla že ji sem dám! Ano tohle jsem já, kde mám na vlasech modrou barvu na vlasy a myslím že na to že jsem si je barvila po třetí to dopadlo dobře. (Hejty, že jsem hnusná si strč někam) <3 Ano vím že tam mám trošku červenější oči, ale nevím proč :D 

Děkuji za každé +







Komentáře

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Ahoj, sice je článek starší (velmi povedený), ale chtěla bych poradit: Jak si barvu na vlasech zafixovat? Zkoušela jsem vyfénovat - nepomohlo a křída mi barvila na oblečení, ruce... všude. Když to rozčešu, tak mi barva zmizí, takže pak není moc vidět. Olejíček nemám a po lakování nejsou vlasy jemné a nedají se moc dál upravovat. Pokud znáš ještě něco dalšího, čím barvu zafixovat na vlasech, aby mi nebarvila (žehličku používat nechci, nechci ji ničit barvící barvou), byla bych moc ráda, kdybys mi napsala. Díky =)

SagkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

2lucie(♥Sexy Bláznivy Kočky♥)

Ta fotka je opravdu krásná já křídy na vlasy nemám ,ale tento článek mě předsvěčil ,že bych jsi je mohla někdy pořídit.Kolikrát v obchodě jsem je měla v ruce a vždy to dopadlo tak ,že jsem jsi je pro jistotu nekoupila ni nevím jak by mi to na špinavou blond chytlo ,ale do června to zkusímsmajlsmajl

2lucieTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.