#AdeleS

Tak nějak na úvod.. :)

Takže, hlavní info- nevím, co mě to napadlo, že jsem si založila blog. Asi nějaká recese, či co. Možná to bylo mojí touhou šířit správný pravopis po internetu. Nevím, jestli jsem budu vůbec něco přidávat, to bude asi záležet na odezvě- očekávám nulovou.

Ale ve zkratce- jsem Adéla, je mi šestnáct, umím anglicky (klidně i B2) a francouzsky (A2?¨). A jsem grammar nazi s touhou stát se spisovatelem. Takže nevím, jestli se můj blog bude shodovat se zájmy cílové skupiny. Asi to bude hlavně pro lidi, kteří ví, že emo neznamená černá a deprese, SWAG je zkratka pro So We Are Gay (volný překlad- No tak jsme gayové) a tudíž nic čím by se měli kluci snažit ohromit holky a mají rádi fantasy. Prostě pro mě a mé alternativní verze :D

Chtěla bych sem psát.. no nevím, o tom jsem ještě nepřemýšlela, ale asi potřebuji někoho, komu bych se mohla "chlubit" svými loserovskými povídkami a očekávat objektivní hodnocení (mimochodem, proč tu nejsou spodní uvozovky?). Takže povídky, recenze (knížky, filmy) či snad dokonce filosofické úvahy, ačkoli u těch neočekávám žádnou čtenost.

Přestávám vás nudit, doufám, že si to někdo přečte. Pokud ano, napište mi sem prosím jestli má cenu psát ještě cokoli dalšího, abych tady nevypouštěla vědomosti do světa zbytečně. Peace.


Sincerely, Vaše Adele :)


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.