♥♥Music Blog♥♥

Minecraft(Bossové)

Ahoj vítám vás u dalšího článku tentokrát u minecraftovém článku.

Budu vám říkat různé věci o bossech.

Tak jdeme na to!!!

Vůdcovští mobové mají složitější útočné vzory a pohyby. Mají také velké množství zdraví, berou výrazně více životů a jsou také většinou větší než obyčejní mobové.
Ender Dragon
Jedná se o obrovského draka, který létá v Endu, má 200 životů a dokáže se po útoku zregenerovat díky Ender krystalům, umístěných na věžích z obsidiánu, které je třeba před samotným útokem na draka zničit. Za zabití draka získáte 12 000 zkušeností, dračí vejce a objeví se portál do normálního světa. Od verze 1.9 se navíc objeví portál do "Temných hlubin Endu" a navíc je možné draka znovu oživit vyskládáním čtyř Ender crystalů kolem portálu domů. Za jeho zabití pak získáte už jen 500 zkušeností.
Wither
Jedná se o tříhlavou létající příšeru, která střílí tzv. Witherovy lebky, které mají destruktivní účinky a pokud hráče taková hlava trefí, ubudou mu 4 srdíčka (8 životů) a navíc dostane elixírový efekt, podobný jedu, který hráči ubírá životy a Wither se díky tomu regeneruje. Wither se přírodně nikde neobjevuje, proto je třeba jej v případě potřeby vyrobit naskládáním 4 písků duší do tvaru písmena T a 3 lebek wither skeletonů. Wither má 150 srdíček (300 životů) a napadá všechny živé tvory ve svém okolí. Po jeho zabití z něj padne Nether Hvězda, která je zapotřebí pro výrobu majáku.

To je vše ahooooj!!!!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.