♥♥♥

Jen malé upozorněníčko :D

Ahojky!!!

Určitě víte, že dělám takové to Hlasuj! TROJICE, kde máte hlasovat. Ale když je u toho napsané tohle

KONEC HLASOVÁNÍ!!!  TAK NEHLASUJTE, PROTOŽE UŽ TO NEPLATÍ. A když je třeba jen takový článek kde je, že jestli chcete hlasovat klikněte zde....tak tam někdy to KONEC HLASOVÁNÍ!!! nepíšu, ale když kliknete tam kde je napsané klikněte zde, tak se dostanete na tu stránku kde je napsané KONEC HLASOVÁNÍ!!!. Tenhle článek jsem napsala, protože některé z vás ještě stále hlasujou i přesto že tam je napsané KONEC HLASOVÁNÍ!!! nebo možná i NEHLASUJTE! Nevadí mi, že u toho hlasujete, ale je už pozdě :))


Komentáře

teris204VIP(Svět Fantazie ^^)

já se vám omlouvám, asi jste mě daly sledovat...a to že to je několikrát na stejné články to je asi proto, že někdy se mi tam nepovede dát fotka tak dám editovat a pak se vám to posílá znovu (někdy dávám editovat několikrát) měseteď takyposílá strašně hodně upozornění....

Edit 12:13: hej jako mi se posílá upozornění na můj blog že jsem to okomentoval JÁ, to je divné to se mi jako posílat nemusí já to vím že jsem si okomentovala svůj blog -_- a posílá se vám třeba že i někdo okomentoval můj blog?

teris204To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

michalka_sVIP

Hele, nevíš proč se mi posílají upozornění na tvůj blog i když tě v přátelích nemám? A TO NĚKDY I TŘIKRÁT NA STEJNEJ ČLÁNEK? smajl Komu se něco podobnýho stává?

michalka_sTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.